Till Paris, till Paris...

Åh nu åker jag om 1 timma och 20 minuter! Och vad grymt kul det ska bli! Fast vaknade ju till skräckbeskedet idag... Går ner till mamma som säger att det är strejk på Kastrup, flygplatsen vi ska flyga från. Typiskt våran otur tänker jag och springer upp för att sätta på datorn. Som tur var, var det bara SAS som strejkade, och jag hoppas att det inte berör oss som inte flyger med de. Så jag kunde pusta ut och fortsätta med packningen.
Jag hatar att packa. Det känns hela tiden som att man har glömt någonting, att man inte ska ta med sig något man veeerkligen behöver. Och det är den känslan som jag hatar. Också tar jag alltid med mig för mycket kläder. Det spelar ingen roll hur många gånger  man har gjort det misstaget, jag tar alltid med mig för mycket kläder. Jag försöker verkligen, men så är det de plaggen som är "bra att ha". Jag är dum i huvet =)
Nej, nu bär det av snart, och jag ska åka in och hämta L med ju! Aaah nu blev det bråttom =p

Kommer sakna min babe så grymt mycket, och om han läser det här, så hoppas jag att du vet att jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är det finaste som finns och jag kommer sakna dig varje sekund som går.

Puss!

Jag hatar rubriker!

Vad tiden går fort! Nu åker jag ju till Paris inom ett dygn! Fasiken vad kul det ska bli! Synd bara att vi måste flyga från Danmarks Kastrup, eftersom FlyMe gick i konkurs och vi hade våra biljetter där först.. Så fick vi boka med Sterling istället och de flyger från Kastrup. Så imorgon bär det av till Danmark först, men eftersom jag gillar att åka bil så är det inga problem =)
Nu gör mamma pannbiff där nere i köket... Usch, jag hatar pannbiff. Men, är vrålhungrig så det lär väl gå ner! Håller på för fullt med att packa och fixa med en massa grejer. Ska göra en skiva till J med bilder på så hon inte glömmer hur vi ser ut =) Tömma min och mammys kamera och lägga över de bilderna på skiva... Och ikväll är det volleyboll grej, alla som vill får komma upp också gör vi blandade lag och har turnering. Sådär kul, men men.
L ringde precis och frågade om jag ville med ut och springa.. Eeeh är ju inte dösugen precis! Det är det som är så kul, första gången vi var ute och sprang så kände jag att jepp, det här ska jag göra varje vecka, men nu när jag sitter här i mitt varma bekväma hus är jag inte ens det minsta sugen =) Typiskt! Grymt typiskt mig.
Nej nu ska jag fortsätta, måste ju städa här på övervåningen med, så det är fint när jag kommer hem igen.

Puss!

Save room for my love.

Vi har världens knasigaste naturlärare. Helt ärligt så har hon inte riktigt alla besticken i lådan, och hon kan absolut inte försvara sig själv och sina handlingar. Jag syftar på dagens genomgågna prov. Vi kommer fram till en fråga som det visar sig att hon inte kan förklara svaret på, för en i klassen sa emot henne. Då börjar hon skratta och säga att hon tyckte att det lät så bra när hon satt hemma och funderade på just denna frågan.. Också visste hon inte ens svaret!!! Hon är så dum.
Men men, min övriga dag var helt okej, jag åkte med R in till skolan idag, eftersom han sov här inatt. Mys =) Hade några lektioner och får reda på att vi blir lediga imorgon för vi ska jobba hemma på båda lektionerna som vi har! Gött, då är jag ledig imorgon och sen åker vi ju till Paris på onsdag! Kul!

Dags att avsluta, kanske med ett; RASMUS ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!