Australien om alldeles för länge..

Jenny ringde häromdagen. Det första hon sa när jag svarade var: "Du måste komma ner hit om 3 veckor. Du måste." Äh lite svårt när jag har ett jobb här hemma med.
Hon ville att jag skulle komma ner om tre veckor för då skulle en tjej på hennes jobb sluta och då är jag erbjuden heltid.. Och åh vad jag vill åka!
Men men, biljetten är bokad till den 27:e Februari, och åååh vad jag längtar! Låt tiden gå fort fram tills dess, snälla?
Kommer sakna alla här hemma så mycket, min familj och R. Vännerna. Alla fyller ju nästan 20 när jag är borta!! Segt.. Men då kan ni iaf tänka på mig som ligger på en strand under en palm och solar.. =)

Och Jenny, jag längtar så tills vi ska vara vi i Australien!! Tack för att du tar mig ut i världen!

I won't go home without you.

R:s telefon ringde förut, han var där uppe och bad mig svara för det var Kigge som ringde.
Jag svarar och K frågar vad vi gör. Jag svarar att vi kollar på film och han frågar med sin ynkligaste röst ifall han och Awwe får komma och vara med?
Japp det får dom. Så nu sitter A, K, R och Matte i soffan och kollar på en film som bara innehåller storbröstade tjejer. Det är ingen porrfilm men skulle mycket väl kunna vara, och den är skit.
Det sitter dom med och konstaterar men dom kan inte sluta titta ändå. Undrar varför?!
Jag undrar iaf varför dom inte visar mer snoppar i sådana filmer, inte för att jag vill se dom, för att det ska bli mer rättvist liksom.  Varför så mycket bröst? Vi tjejer har i vilket fall inte så mycket att dregla över. Som R konstaterade förut, såna här filmer innehåller bara nakna tjejer och mesiga killar som ska förlora oskulden till någon het puma. Knäppt det där. En kille med ett sexpack och snygg som fan hade iaf kompenserat lite...

Imorgon är det nyår. Det är fest hos Matte då. Gött att man har någonstans att vara. Nu fattas bara att det är superkul. Hoppas, hoppas men bara inga småttingar kommer, då kommer jag nog vara otrevlig.. Småbarn ska hålla sig ifrån mig när jag är full, sätt inga 91-or och uppåt nära mig för då jävlar.. =)

Dags att gå, vi ska spela poker. (Nej, jag gör inte så mycket annat.)

Ingen bra jul.

Julen för mig börjar 1 December. Då brukar julkänslorna och längtan infinna sig. Men inte i år.

Man brukar planera och mysa hela december, shoppa julklappar och gå på jul på liseberg.
Men inte i år. I år känns det som att jag missade allt som har med julen att göra.
Jag missade julklapps shoppingen, för man kan inte räkna min panikshopping fyra dagar innan julafton. Det kändes liksom aldrig som December, så jag irrade in mig i att det var gott om tid för allting, vilket det inte var.
För helt plötsligt var det den 24:e December och julklapparna öppnades och man hade mysdag med familjen. Men julkänslan inföll aldrig. Jag kunde inte förstå att det var julafton, och det känns så trist nu.
Nu när jag sitter här och inser att jag missade allt som julen har att erbjuda.

Fan, fan, fan. Jag hatar att vara mig själv. Hatar allt jag glömmer av, hatar allt som jag inte tänker på att göra förän senare. Det handlar inte bara om julen, det handlar om allt.
Allt jag inte orkar och allt jag glömmer av. Allt jag glömmer av som sårar andra människor.
Det är inte min mening att glömma blommorna i påsen, trädet i bilen eller presenten som du aldrig får, det är det verkligen inte. Men jag lever i någon konstig bubbla där allt bara försvinner. Allt utom jag.
Fan vad för jävligt.