The toxicity of our city.

Bloggvärlden är lätt dominerad av kvinnor. Men jag lovar att om det är någon bloggare som kommer bli känd så är denne en kille. Så är det alltid. Konstigt, inte sant?

Onödigt.

Igår var jag och några tjejer på Lygnevi, Bonnstället nummer 1 men ibland riktigt trevligt. Brukar aldrig vara där, så att åka dit en gång om året kan vara trevligt. Det var trevlig. Jag och Sanna hade riktigt roligt, dansade runt och snackade med folk, det var kul =)
Gillar dock inte att må dåligt dagen efter vilket jag alltid gör! Det räcker att jag dricker pytte så mår jag dåligt dagen efter, men idag var det dock inte lika farligt som det brukar vara.
Var även en godhjärtad vän imorse och körde Sanna tillbaka till Sätila för att leta upp hennes borttappade kamera, vilken vi hittade, vilket var bra, alltid hemskt att tappa bort något.

Idag har jag läst lite Harry Potter, gillar inte att läsa den på Engelska egentligen, men det går bra. Men det kommer bli en helt annan grej att läsa den på svenska sen! Längtar så =)

Stockholm i mitt..

Den 25:e i månaden är en lyckans dag. Den 25:e i månaden längtar man till från den 1 i nästa månad. Den 25:e kommer lönen. Och pengafixerad som jag är så tycker jag lätt imorgon är den bästa dagen i hela månaden.
Gick i vanlig ordning in på internetbanken för att titta vad jag ska få imorgon, eftersom jag är otroligt nyfiken och har ett konstigt behov av NU inuti mig. Det tråkiga är bara att jag har så dåligt minne.
Jag snackade med de där killarna från ETRADE på kungsmässan idag och svalde förstås lätt det dom sa, eftersom jag är ganska lättlurad när det gäller bra grejer (!).
Iaf nu ska jag bli en jäkel på fonder och aktier, för det är det som ETRADE håller på med. Till saken hör iaf att de behövde mitt kontonummer som jag inte kunde i huvudet, så jag skulle gå in på internetbanken när jag kom hem för att kolla upp vad det var för nummer. Jag går in där, och bläddrar fram en tom sida i min gamla almanacka som jag ska skriva upp den på, får syn på några låtar som jag skrivit upp där för länge sen men som jag glömt att ladda ner, tänker AHA dessa måste jag ladda ner, trycker ner SWEDBANK sidan och.. aa grejen är att jag aldrig fick ner mitt nummer. DÅLIGT. Men det tillhör inte ovanligheterna. Dåligt minne har jag haft länge.