Lov!

Fredagar är härliga dagar. Fredagar är speciellt härliga dagar när man vet att ett lov följer hela nästa vecka! Det ska bli så härligt, och jag ska bara jobba måndag och onsdag. Till 24 båda två, men det känns helt ok. Idag hade jag som vanligt två lektioner, vi gjorde inget vettigt på någon av dem, men det är man ju van vid. Dock har jag endel att plugga på under lovet då jag har en del efter rmig.. inte bra!

Idag ska vi äntligen grilla här hemma! Har tjatat på mammy hela veckan, men idag så blir det av.
Syster och henns kille och Rocco kommer med, och R också. Mys.
Imorgon blir det utgång för mig och L, grymt kul eftersom jag kan festa lite bättre nu när jag vet att jag inte ska upp och jobba på söndag! Jobbar bara imorgon på morgonen med min kära syster.. Så imorgon röjer vi gärnet i Kungsbacka =) Har precis städat mitt rum och nu har jag rast innan jag fortsätter med övriga övervåningen...
Trist, men fint blir det =P

Nu ska jag gå, så inte R ser att jag sitter och bloggar för då får jag höra att jag är en tönt hela kvällen!!
Puss.

John Legend.

Jag har så grymt tråkigt och har absolut ingenting att göra. Lyssnar på musik som vanligt och idag fick det bli Panic! at the disco. Det var längesen, men dom är så grymt bra! Sen är det alltid några låtar från John Legend som bara måste spelas, han är det bästa jag vet. Så grym röst och så grymma låtar.
Han är min Gud =)
Syrran körde mig från Göteborg till Malmö i vintras bara för att jag skulle få se honom spela på Kulturbolaget.
Och vad bra det var. Magiskt och underbart.

Sitter och tittar på bilder från Thailand också. L och jag hade det verkligen grymt skönt, två lugna, avslappnande veckor i strålande solsken. Inte helt fel.
Saknade dock ihjäl mig efter R, och hade det gått en enda dag till mer än vad det gjorde hade jag nog dött. Helt ärligt =)


Men men. Dags för Mika och Grace Kelly och sedan John Legend igen.
Måste ju varva musiken med honom.
Hela tiden =P

Minnet sviktar.

Nu är R här. Han och mamma ska titta på filmen Bloody Diamond vilken jag redan sett halva av i Thailand så jag är väl inte sådär jättesugen på den.
Jag har bokat uppkörning nu. Är så nervös, jag kommer aldrig att klara det. Jag kör inte dåligt eller så, men det är bara det att jag hatar att bli bedömd! Det är verkligen det värsta jag vet, och jag får alltid prestationsångest så fort någon ska kolla vad jag gör. Det är jobbigt, för varför ska man inte kunna fortsätta som man brukar göra när någon ser på? Så jag fasar för uppkörningen...
Jag skapade ingen blogg innan för jag ville inte att någon skulle läsa den. Jag har inte sagt till någon mer än R och min kära vän L att jag har den, men L vet inte vad jag heter =)
Fast det lär hon väl ta reda på snart.
Skälet till att jag börjat blogga är för att jag har så grymt dåligt minne. Jag kommer knappt ihåg någonting, vilket är grymt jobbigt så därför kom jag på att om jag börjar blogga så kanske man skriver oftare än vad man gör i en dagbok. Där börjar man bara för att sedan sluta efter en eller två gånger.
Med en blogg kanske det går bättre, vem vet.
Det återstår att se. Men det löser sig.
Tillsammans med allting annat =)

Jo föresten:: R är det bästa!