Aldrig igen.

Jag ska aldrig dricka alkohol igen.
Två helger i rad har det blivit fredag-lördag, jag är inte van vid att vara ledig hela helger!! Brukar alltid jobba minst en gång per helg, och nu... är jag ledig. Nog bättre att jag jobbar för det här är inte bra för min del.
Och ikväll kommer mamma och pappa hem från Nice och mamma kommer döda mig för att hennes blommor är döda. Fan vad jag hatar blommor just nu!! Varför ska hon alltid tro att jag ska bättra mig och lära av mina misstag? Så många gånger jag nästan tagit död på hennes älskade blommor när dom varit borta, och fortfarande litar hon på att jag ska klara det! Jag gör inte det, okej? Jag kanske till och med har tagit död på fiskarna.
Och idag är jag så bakis att jag inte ens orkar städa här hemma. Hoppas att jag snart blir bättre, måste röja upp lite här hemma innan dom kommer, fast jag städade ju förstås i torsdags innan Linda kom och käkade middag här.

Så idag kan man alltså summera min dag med att jag kommit fram till dessa insikter;
Jag ska lära mig att ta hand om blommor och jag ska aldrig dricka alkohol igen.
(inte förän den 12:e iaf, men det är väl ungefär samma sak?)

Haha!

Idag när jag jobbade kom jag på en rolig grej som hände i somras när jag jobbade ute på Tjolöholm. Jag står i kassan i Storstugan där vi serverar lunch och mackor och grejer, också kommer Peter Siepen in och ska handla. 1. Han är klädd som den största fåne man kan tänka sig. 2. Han är fjantig och tror helt på allvar att han är det fräckaste som finns. Så jag gör som jag alltid gör och ignorerar detta faktum att han är känd och beter mig precis som mot vilken kund som helst, alltså trevligt. Han snackar och skämtar fast på ett sånt där överlägset sätt som får en att vilja spy, men jag skrattar och är trevlig. (Han är föresten där med en blondin med upp-pumpade läppar och inte en dag över 20, och vad är han? 45?) Iaf när jag springer runt och serverar på utsidan med min fina gammaldags kaffekokare och dom fina förkläderna som vi får ha, då ropar han mig till sig och ber att få ta ett kort! Så där får jag stå och posera framför Peter Siepen! Och jag som hatar att vara med på kort. Och sen var jag tvungen att få titta på alla övriga kort han hade i kameran.. Haha vilken dag.

I wan't to break free.

Hur man märker om man jobbar för mycket::
Man drömmer om jobbet. Det har jag gjort två dagar i rad nu. Igår natt så sov jag själv, och då drömde jag att jag råkade ta på vår flugdödare som hänger i taket i vårt personalrum och som ser allmänt jätteäcklig ut, jag drömmer alltså att jag tar på den och vaknar när jag springer in på toan och tvättar händerna. Normal? Knappast, men så har jag en sån enorm skräck för att vara smutsig med.
Inatt sov min babe här med mig, han sov ytterst och jag drömmer att jag står i kassan på jobbet och det kommer en kund som ska handla. Och då ligger helt plötsligt R där på disken och sover! Jag knuffar lite på honom och snackar med kunden och vaknar av att jag ligger och sträcker mig över R och knuffar på honom! Knäpp? Jajemen.