Ny bikini.

Igår på lunchen blev jag världens lyckligaste tjej. Jag har länge velat ha en ny bikini, hatar att ligga på stranden eller vid poolen när man har på sig nåt man inte känner sig hundra i.
Så igår fick jag ett infall att efter maten gå in på City Beach, det är en affär som har väldigt fina kläder. Jag plockar på mig massa linnen och grejer och går bort till bikini-avdelningen som är borta! De har skickat iväg alla bikinisar! Det finns bara en liten ställning kvar (vi går ju mot vintern här), och där hänger den!! Det var en storlek 14, jag är 10-12, men jag tog den ändå. Och en svart överdel. Väl i provrummet sitter bikinin perfekt!! Och den är så jäkla fin.
Jag hinner inte ens prova kläderna jag hade med mig (var på lunch) så jag går till kassan där det visar sig att bikinin var nedsatt från 50 dollar till 30!! Jag älskar när man kommer till kassan och får sådana överraskningar! =)
Så min bikini och den svarta överdelen jag köpte hamnade på samma pris, galet. Men jag är så nöjd!
Så nu ska jag genast springa ut till poolen och lägga mig =)

Kram på er där hemma som jag saknar så mycket! Men om 3 veckor från idag lämnar jag detta land!

Religion is the root of all evil.

Ha på jobbet igår frågade Trish, en tant som jobbar på skoavdelningen på Carindale mig vad jag gjorde på Anzak day och vilken parad jag var och tittade på.

-Parad? Nej vi åkte till stranden istället.

Ett kort på hennes min när jag sa det hade varit obetalbar. Hon tappade fullständigt hakan och utbrister;

-Naughty, naughty girl! Haha jag hatar ordet naughty! Och speciellt när det kommer från en gammal tant då jag förknippar naughty med något jag inte ska skriva om här!

Jag snackade med Carla, en ung tjej som jobbar på Scooter om detta och hon sa som alla andra att Trish är lite för mycket med religion och grejer. Varken jag eller Carla är religiösa, och Carla sa något så jäkla klockrent. Jesus framställs ju alltid som vit, men hur är det möjligt? Killen var ju för fasen från mellanöstern!! Hur många så ljusa män som Jesus finns där? Religion är ett jäkla hyckleri, ibland kan jag vilja tro på någon Gud som kan hjälpa mig, men det är ju inte rimligt!!

I vilket fall så firade inte Carla Anzak Day heller för varför fira krig? De borde ju inte finnas. "Religion is the root of all evil"

Sant eller falskt? Riktigt jäkla sant om jag får säga min åsikt!

Hyfso.

Pratade en liten stund med Linda förut. Det var härligt att höra hennes röst, saknar er där hemma så mycket!
Iaf hade de varit ute med hydro i helgen. Och att vara ute med Hydro-folket är alltid galet roligt!! Tro mig, vi är i olika åldrar allihopa men fasiken vad roligt vi har! Det är det enda jag kommer sakna från hydro, folket som jobbar där =( men vi bor ju alla i samma lilla stad så jag är hyfsat säker på att vi ändå kommer att träffas!!