Bananflugor och städdag.

Vi har haft en del små jävla flugor här hemma det senaste. Jag hatar dem! Dem stör mig något otroligt och jag kan inte få bort dem! Men iaf. Häromkvällen innan jag skulle gå och lägga mig kastade jag en melon som vi hade ätit och som flugorna nu satt på. Jag går upp och lägger mig och är arg för att dem inte försvinner!
Mitt i natten någon gång gör jag en sån där skräckgrej och sätter mig käpprakt upp i sängen och drar efter andan. R vaknar och frågar vad det är med mig och följande konversation äger rum:
'Det är bananflugor överallt! Dem är i den där blomman'
'Va?' Rallan sätter sig med upp och klappar på mig. I mina tankar kommer jag på den smarta idén att kasta ut blommorna från balkongen och på så sätt bli kvitt bananflugorna. Rallan tänder lampan och jag tittar mig omkring.
'Men här finns ju inga blommor!' Rallan tittar konstigt på mig och sakta sjunker det in att det var en dröm.. Hemska, hemska dröm.

Föresten kom världens bästa kille hem från jobbet igår och började städa.
Jag sa att han var duktig och han tittar på mig och säger; Jag är ju aldrig hemma på städdagen, så jag tänkte att jag kunde hjälpa dig lite ikväll! Han är underbar, den där Rasmus. Det bästa som finns, faktiskt!

Invasion av Wille..

Igår tog Linda med mig och Wille till vita strand i Åsa. Vi gick där i solnedgången vid vattenbrynet och frågade oss varför man inte åkt hit oftare? Man drömmer sig bort utomlands så mycket att man glömmer av vad man faktiskt har här hemma. Vi hade köpt med oss muffins och Brejk och satt i sanddynorna medan Rocco och Wille busade omkring. Det var så härligt, och man ångrade verkligen att man inte varit där mer sommarkvällar. Nu är sommaren snart slut, och nästa år lär man väl glömt av hur fint vi hade det igår.

Häromdagen gick återigen vi fyra tillsammans över Bräckan. Även då var det solnedgång, och på Bräckan är det så vackert då! Så självklart satte jag Wille till att posa.Här ser vi några vi känner.. Linda och Rocco!
Tur att jag har dig Linda som tar med oss ut i alla väder!

En dag vid Skärsjön.

Regnet verkligen vräker ner utanför fönstret. Och detta skulle jag cykla hem i från jobbet! Som väl var fick jag åka med Iris hem så jag får ta cykeln imorgon istället, hoppas regnet kan hålla upp då!
Nu ligger Wille och bäddar i sin säng (Drar filten åt vänster, åt höger och sedan rulla lite på den..) och jag sitter med laptopen i soffan. Det är mysigt med laptop, krypa ner under täcket och fixa med bilder och titta på internet.
Tog några fina bilder i söndags då vi i lilla familjen var vid Skärsjön. Man kunde verkligen badat om man hade haft badkläder, det var inte alls kallt! Men ändå ville inte lillplutten bada, han badar bäst när Rocco också finns i vattnet. Och det måste vara långgrunt, att det blir djupt direkt gillas inte. Hoppas att han blir som Rocco nästa sommar, Rocco älskar vatten och är helt galen när han skuttar i. Wille är mer försiktig, men man ser ju framstegen han har gjort bara i sommar! Från att inte ens vilja doppa tassarna till att faktiskt springa i själv och hämta bollar ganska långt ut!

I alla fall! Bilder var det ju ::
Wille har blivit så stor att det är ganska jobbigt att ha honom i knät i framsätet, plus att han förstör sätena. Så nu har vi installerat honom i baksätet istället och lagt en filt där. Fast filten fick inte ligga länge då han snart skulle bädda ihop det. Så här ledsen ser man ut när man fått en tillsägelse:Framme vid sjön och Wille busar med sin turkosa favoritboll han fått av mormor.
Här ser vi även Rallans nya friss =)
Han har fått mörkare ögon över sommaren med. Från att ha varit gröna när han kom hem till att nu ha mer ljusbrunt i sig. Grönt är det bara runt pupillen nu..Full fart till Rallan som gömt sig..


Jag älskar dig så otroligt mycket!Skärsjön.

Här övar vi stanna kvar. Han hatar stanna kvar och ser alldeles ledsen ut när man går ifrån honom. Men stannar, det gör han. Vad liten han ser ut på den här bilden, det där med att inte ge honom någon mat innan jul verkar funka, Jenny!

Det var lite bilder. Nu måste jag nog busa med lillen innan han dör av tristess. Han sitter och tittar på mig non stop och sen pustar han och går och hämtar en leksak. Vi längtar efter att Rallan kommer hem klockan sju efter sin fotbollsträning. Då blir det hamburgare efter Jempas recept i Australien. Föresten Jenny så skulle jag vilja att du kom hem och gjorde pizza till mig som du gjorde så många gånger i Aussie. Okej?

Ha det bra!