Äntligen Framme!

Nu är jag äntligen framme i ett varmt Brisbane! Här är riktigt varmt och skönt, dock är inte solen framme. Men det passade oss bra idag då vi har öppnat ett bankkonto och köpt telefonkort till mig. Jag passade även på att shoppa idag då jag märkte att jag inte har några fina sommarkläder alls. Och jag kan ju säga att här är BILLIGT! Riktigt bra priser på fina grejer.

Saknar min fina älskling något otroligt, men vi klarar allt! Love you.

I Singapore.

Jahapp, da star man i Singapore, fin flygplats, dock enorm. Inte lika enorm som Frankfurts dock, men det var forst har i Singapore som jag fick panik for forsta gangen den har resan. Berattar mer nar jag far internet till min dator, det funkar dock inte i detta land, mitt tradlosa. Sa nu star jag har, flyget gar om en timma, jag vill inte flyga mer, dock sov jag alla timmar hit utom tva fran Frankfurt. Det betyder ju forstas att jag inte kommer kunna sova mer nu, men... Min egna TV i satet framfor har 60 filmer att valja pa sa jag ska nog klara mig.

Idag.

Idag är den stora dagen här. Jag åker hemifrån om ca 1 timma och 20 minuter.
Det värsta är över, det var imorse när R skulle åka till jobbet. Jag har hållt mig från tårar och varit så jävla stark hela tiden, men imorse gick det inte. Låg till en början och låtsades sova så att det skulle bli lättare för honom att bara gå, men ingen av oss klarade det. Åh vad jag älskar honom!

Nu kommer mamma så jag måste gå.