...

Det blev IKEA igår, lycka! Synd för plånboken bara att man hittar så mycket grejer där nu när man har flyttat hemifrån, blev en tusing var för mig och R. Men fina grejer fick vi ju med hem =)
Tänkte jag skulle sätta ihop TV-bänken idag och överraska R med detta, jag satte ju ihop bokhyllan Billy hos mamma igår och kände mig mäkta stolt så jag ska allt sätta ihop TV-bänken med!
Sarah goes expert på IKEA-möbler, jag lovar.

Förövrigt ska vi äta spaghetti och köttfärssås idag på R:s begäran, gott!
Vad som är ännu bättre är att vara LEDIG, vilket jag är idag, gött!!
Usch och fy för Lina bara som är i Thailand, jag vill med vara i värmen!! Och Thailand är så fint.

image64

Lina och Sarah i Thailand -07

Det är mindre än en månad kvar tills jag åker!

Ja, det är sant. Mindre än en månad, och en månad går ju fort. Förhoppningsvis.
Denna månad kommer säkert sega sig förbi, just för att jag vill att det ska bli den 27:e, men vi får hoppas att den skyndar sig.

Idag är det tänkt att jag ska inhandla lite mat och att jag och R sedan ska åka in till IKEA för att köpa en så fin TV-bänk som jag hittat. Vi åker in om inte R jobbar över, vilket han säkert kommer, stackarn..

I fredags var det mys. S var här och vi åt tacos och snackade. Och åh vad jag har saknat det! Och vilken idiot jag har varit. Men men, vi får hoppas att det löser sig nu, vilket jag hoppas och tror att det gör.

Nej, lägenheten är i behov av städning och kylskåpet är typ... tomt så det är dags att börja greja.

I am Legend.

Jag och R såg I am Legend här hemma i förrgår. Trodde den skulle vara bra, men oj så fel jag hade.. Filmen var så jäkla kass, tror nog att det mesta utom Will Smith var datagjort.
Så se den inte, om ni har planerat det. Den var skit. På riktigt och på allvar.