Ett frågetecken.

Föresten förstod jag inte grejen med hon ryssen som var med i Talang igår. Är det SVENSKA TALANG tycker jag i alla fall att man ska kunna språket? Mycket underligt.

Jobba 11-17 idag.

Godmorgon!

Idag vill jag verkligen inte jobba. Det är ju konstigt, för ju mindre man jobbar (storstugan har ju bara öppet på helgerna ännu) desto mindre motiverad blir man. Men som sagt, idag är det jobb.
Jag skulle mycket hellre hängt med Sandra till stranden, det hade varit roligt, men nej, jag ska jobba mina sex timmar och sen ska vi till Mattes fest. Han fyller 20 och har köpt en massa alkohol som han bjuder på. Inte dåligt!! Så vi ser fram emot ikväll, hoppas bara inte att stället invaderas av småttingar, då drar jag ut på krogen trots att Matte blir arg. Nu är klockan 10, jag börjar 11. Skönt att man inte behöver köra hemifrån förän klockan 10,50. Det är perfekt att jobba nära =)

Vart är du, Trassel?

Jag har inte skrivit något om Trassel sedan jag kom hem.
Det är för att han inte längre är hemma. Den 9:e maj gick han ut som vanligt men kom inte hem till kvällen. Sedan dess har han inte varit hemma, och först nu när jag förlorat något ser jag hur jag reagerar.
Jag vägrar tänka på det. Jag skjuter det så långt ifrån mig jag kan, vägrar släppa fram smärtan. Gömmer den långt inom mig. Jävla katt!! De betyder så jävla mycket, när dom försvinner känns det som att man förlorat.. Mycket. Jag saknade Trassel i Australien. Tänkte på honom, längtade tills jag fick hålla honom igen. Det låter löjligt, men han är ju ett liv. Ett liv som är vårt, ett liv som är så underbart! Trassel är så speciell. Han kom alltid när man ropade, sprang mellan fönstren om man inte såg att han ville in, sov i sängen med oss. Han retade gallfeber på oss när han stod och trampade på oss, han liksom stod upp och sträckte ut och trampade med benen och var sötast i världen! Jag har inte tittat på alla bilder jag har på honom en enda gång sedan jag kom hem. Allt jag vill är att han ska komma hem!! Höra hans jamande. Se honom. Röra honom! Han ligger inte i något dike i närheten, jag hoppas att han snart kommer tillbaka. Han är ändå en okastrerad hankatt, visst gör dom revir?
Jag hoppas fortfarande på att han snart ska hitta hem, finaste jäkla Trassel.

Jag hatar att förlora något. Att hantera något som gör ont. Det är jobbigt.