Svammel.

Jag tror shopping-hatande killar skulle älska att gå en tur med mig.
Jag går helt enkelt in i en butik, går ett varv, oftast till andra änden av butiken, vänder och går samma väg ut igen. Inget rotande i ställningar, inget tittande alls faktiskt, om inte plagget hoppar på mig.
Är helt och totalt värdelös på att shoppa, tycker det är trist. Om jag inte får köpt någonting fint då förstås, då är det kul att shoppa! Men inte annars. Gick och dräglade i sko-butikerna, skor ÄR iaf roligt att titta på! Och dyrt, tyvär. I alla fall dem skorna jag tittar på, för så är det alltid. Skulle det vara rea i en butik på allt utan en grej lovar jag att jag hade hittat den enda grejen. Typiskt!
Fick köpt med mig smink hem för det var jag tvungen att köpa. När jag och mamma var i stan häromdagen så var vi inne på KICKS och trots att jag lovat mig själv att inte titta på ID;s mineralsmink så hörde jag min förrädiska röst fråga en dam i butiken vart just dessa produkter fanns. Verkade ju super, verkligen. Och allt som verkar super vill jag gärna ha. 410:- för en burk och 360:- för borsten. Galet? Ja. Men super. Dem hade en förpackning med massor av ID grejer för 1000 kronor som jag var helt övertygad om att köpa tills jag togs ner på jorden. Framsteg!
Både dator och kamera köpte jag på mitt vanliga sätt; övertygelse till 2000 om hur bra det är och hur jag inte kan klara mig utan det. Det var nog tack vare mamma som tittade så konstigt på mig när jag på allvar sa att jag skulle gå tillbaka och köpa det. Känns befriande faktiskt, att ID inte finns hemma. Tokigt. Men starkt!
Idag fick jag dock unna mig smink, allt kändes ju helt plötsligt billigt! Hatar att köpa smink, känns alltid så onödigt att köpa, konstigt egentligen eftersom jag använder det nästan varje dag? Men visst är det dyrt. Tur att L'oreal inte är lika dyrt som ID i vilket fall  =)

Kläder.

Jag var uppe i fixartagen men nu är jag nere på jorden igen. Eller kanske ännu längre ner, känner mig helt slut. Vill inte fixa där uppe, det är tråkigt för det blir ändå aldrig bra! En garderob hade ju inte varit fel, så man slapp se alla kläder. Hur kan man ha så mycket kläder och hur kan det vara så svårt att kasta grejer man inte använt på väldigt länge?
Utan man tänker att ´den kanske jag behöver nångång´. Dåligt. Hittar jag nya kläder idag så ska jag banne mig rensa ur hela garderoben på allt jag inte vill ha! Över hälften är nog bra-att-ha-saker som ska bort!!

Ingen bra början på en torsdag.

Idag vaknade jag upp på ett pissigt humör. Är sällan arg när jag vaknar på morgonen, men imorse var jag skitförbannad. Jag vet inte riktigt varför, kanske för att jag vaknade upp inatt och kom på att jag måste betala Willes försäkring och att köttfärsen jag köpte i måndags fortfarande ligger i kylen och inte i frysen. LAT! Hatar mig själv när det blir så här, varför kan jag inte ta tag i saker? Nu är dock mitt humör bättre, försäkringen skall betalas den 1:a December så det är lugnt men köttfärsen måste i frysen idag.
Blir förundrad att mitt minne faktiskt fungerar ibland! Att det mitt i natten kan väcka mig och göra mig påmind om räkning och köttfärs. Inte dåligt!

Låg föresten som sagt helt förbannad på mig själv imorse i sängen och tänkte att jag måste ta med en handduk ner till toan för jag tog bort dem igår för tvättning. Och jag tänkte lite hotfullt att JÄVLAR Sarah om du glömmer detta nu! Då är HELA DAGEN förstörd och jag tänker kasta mig ner för trappan eller nåt.. Sover i 5 minuter till, reser mig ur sängen letar efter min tröja och går ner för trappen UTAN EN TANKE PÅ ATT JAG GLÖMT NÅGOT! Går in på toan, tvättar händerna och kan inte torka dem. Jävla mig. (Förlåt att jag svär, mamma =))
Kan man träna upp sitt minne?