Huset.

Jenny ville se huset jag skrev om i föregående inlägg, här är planlösningen;

Så vid matplatsen går det en två-stegs-trappa ner till vardagsrummet.

De stora fönstren på denna bild är fönstren i vardagsrummet;

Drömma får man väl?

Idag planerar jag och Limpan att åka till farmor och farfar kanske? Jag la fram det som förslag, får se vad hon tycker och vill. Träna med BT blir det nog i vilket fall, kul! Speciellt kul för Wille som älskar att träna.

Och Jenny! Påminner igen att läsa där du skrivit kommentarer för där svarar jag! Även till er andra om ni någon gång skriver något =P

Husköp?

Igår var vi på Husknuten i Frölunda. Jag älskar att vara där och kolla på hus, det är otroligt inspirerande!
Och jag har hittat vårt hus! Det hus jag vill att R och jag ska bo i framtiden.
Det roliga var att när jag mamma och pappa var på husknuten för några år sedan så fastnade jag för detta huset då med. Och det hade inte förändrats, så fort jag gick in i det kände jag att det var ju detta som var mitt! Onsalavillan är det, så jäkla fint! Enplans med högt i tak och bra planlösing. Love it.
Babblade för Rallan om hur bra huset var och visade ritningar och grejer när jag kom hem. Han lyssnade inte riktigt. Kan nog förstå det, är ju inte aktuellt än kan man lugnt säga! Men han har ju redan en tomt och det är grymt!
 Får vänta några år bara =( Tänk om jag vore rikast på jorden, det hade vart något! Då hade jag byggt mitt hus plus några till med en gång.
Har redan valt kakel, tapeter och annat till mitt hus. Busenkelt ju =) Så nu får jag hjälpa Linda, stackarn har ju hur många val som helst att göra. Längtar tills hennes hus är klart!

Nu är klockan 11,30 och jag har knappt fått gjort något vettigt idag. Ändring, nu!

Jehovas Vittnen, måste ju vara ett skämt?

Idag skiner solen och jag och Wille testade på något nytt. Platsligg. Gick ju fint, han kunde med en gång. Innan har han bara suttit på samma plats medan jag gått iväg men idag fick han ligga. Var ju inga som helst problem!

Det knackade precis på dörren och utanför stod Jehovas Vittnen. Det kliade i hela mig att börja ifrågasätta deras värderingar men jag gjorde det inte. Men jag ville. Få höra deras version på uppenbara saker.
Religiös det är jag inte. Kan inte förstå hur man kan tro på något som det inte finns några som helst bevis på har funnits. Det är ju ett skämt, alltihopa. Det skapar krig och förstörelse och gör människor knäppa.
Fan, jag skulle snackat med dem. Hade ju livat upp den här dagen ganska ordentligt! Gillar att argumentera när jag är 100% säker på min sak. Det var ju det enda jag gjorde under konfirmationstiden. Ifrågasatte och ställde mot väggen. Och de kunde inte svara! Hatade verkligen konfirmationen.
Nej vi släpper ämnet. Blir bara upprörd!

Jag väntar, väntar, väntar på mina saker som ska komma från nelly !! Vill att dem ska komma NU! Kanske idag men ganska säkert imorgon. Yey!
Nu väntar vi för omväxlings skull på att Linda och Rocco ska komma hit så vi får vår dagliga dos av promenader och äventyr!