Stackars lilla flicka som inte kan shoppa på rea...


Nej. Nej. Nej.

Jag är verkligen inget för mellandagsreor eller reor överhuvudtaget, faktiskt.
Men jag och Rallan skulle ge oss på ett försök att fynda (även att ingen av oss egentligen vet hur man gör när man inte köper en vara till ordinarie pris ;) )
I varje fall! Kungsmässan var avverkad på 10 minuter, ni vet in, gå längst in i butiken, vänd och gå ut. Det går undan då! Jag höll mig undan från det jag faktiskt inte kan hålla mig borta från - skor.
Jag älskar skor. Tok-älskar skor. Gick inte in på Johanssons, men Bianco.. Vem kan hålla sig från att gå in på Bianco? Där var dom. Skorna med stort S.
Vem tror att det var rea på dom och hur många tror att dom fick följa med hem?
Ingen rea och dom fick följa med hem på två röda. Och jag var lycklig. Lycklig på mellandagsrean.
Fast utan rea då :)

Willebus

Så var äntligen andra kursen i agility igång! Och vilken jäkla agility-hund jag har fått tag i med.. Han kan det mesta - med en gång. Vi tränade mycket handling och byten, och Wille var jätteduktig.
Tunneln är hans klara favorit, allt ska helst inkludera en tunnel annars springer han igenom den när vi är färdiga, som belöning till sig själv :)
Sist jag och Rallan var och tränade så skulle Wille springa till Rallan och tog då en omväg över två hinder och genom tunneln för att komma till honom! Så han tycker det är roligt, och vi med.

Snö ligger det ute med. Underbart! Men strålande sol saknas, går ju inte att fota med denna gråa himmelen.. Wille ska iaf få följa med till jobbet idag och springa i snön, han tokälskar snö.

Imorgon är det julafton och jag passar på att önska er alla en riktigt god jul :)

Agnes!


Det känns så konstigt. Jag var helt ledig två dagar och nästan ledig tre i helgen, och fasiken vad utvilad jag känner mig!
Igår när jag jobbade på julbordet var jag till och med sugen på julmaten!! Sprang till buffébordet när sista gästerna gått, haha det gjorde jag bara dem första dagarna och senast jag jobbade kunde jag bara äta kex för bara tanken på julmat gjorde mig illamående! Som det kan gå.

Annars då, vad har hänt egentligen? Jag har tagit julkort på världens finaste ungar, först var det Hugo och sedan Agnes. Och vad roligt det är! (Så tänk inte tanken att jag skulle tycka det är jobbigt eller att ni drar er för att fråga, för jag älskar det!!)
Bildbevis kommer längre ner i inlägget.

Idag ska jag jobba igen, men är ledig till kvällen vilket jag tycker är gott. För då kan man laga god mat, fast med tanke på det, vad ska jag laga idag? Några förslag?

Nu är det dags för min Agnes att göra entré. Plats: I lilla lägenheten. Modell: Agnes Andree.
Fotograf (och stolt moster): Sarah Johansson. Assistent: Linda Johansson.
Jag kan inte förstå hur du har blivit så stor?
Fast det kommer jag antagligen fråga under hela din uppväxt!


Också det där underbara leendet. Underbara, underbara Agnes!

Shit nu har jag inte lagt in bilderna på Hugo än, får visa dem en annan dag!