Kvällens önskan - En Englandsresa.

Idag har varit en bra dag.
Träffade Lina på en fika, det var längesedan och jag har saknat henne mycket.

Sedan åt vi middag hemma hos mamma och pappa, men vi åkte hem vid 20 för att Sandra och S skulle komma hit! Så dem har varit här tills nu. Vi spelade Gin Rummy och gurkan och hade det mycket trevligt och tokigt =)

Jag vill så gärna åka till England, till Lisa och Sanna och James Morrison nu i Mars.
Det är kvällens önskan -lätt.
Tänk om pengar växte på träd, då hade jag haft råd till allt jag ville göra.. Nu ska jag gå och lägga mig, ha det så bra alla!

Till er.

Det känns som att vi missat en dag denna veckan! Det kan inte vara torsdag idag, kan bara inte stämma..?
Var med mamma i staden Kungsbacka idag, du är världens bästa mamma, det vet du va?
Vi träffade på Fia och Hugo som jag faktiskt passade en stund igår! Det var en upplevelse, pratade med Lisa en stund innan han kom på msn och hon blev helt förvånad och undrade vad jag skulle göra om han började skrika?
Haha. Svaret tänker jag inte skriva här, vill ju inte skrämma Fia så jag inte får honom igen =)
Han låg och sov på min soffa mest hela tiden, jag sjöng för honom och han sov i typ 2 timmar lillen! Fick iaf tagit ca 100 bilder på honom (paparazzi-varning, stackars kille!) men han sov så han led inte av det!
Wille är så snäll mot Hugo. När han slickar på oss så använder han så mycket tunga han bara kan, men på lillen så slickar han så lite, och så fort Hugo gör några ljud från sig springer han dit och ska titta till honom. Sen vill Wille gärna att Hugo ska kasta bollen och lägger den vid hans hand hela tiden =)
Skönt att han är så mån om Hugo, vår fina, fina Wille.

Lindas mage växer och nu ser man verkligen att hon är gravid! Och det är helt sjukt,  jag ska bli världens bästa moster. Så det så.

Ett svullet knä.

Yes. Jag är redan hemma från Sälen. Kom hem igår kväll faktiskt, blev inte så mycket skidåkning för min del!
Jag åkte som en gud i backen och blev påkörd av en dansk unge på snowblades och knäet hoppade ur led!! Satans unge och satans smärta!! 
Haha eller inte. Det där är den versionen som får det hela att låta okej =P
Vad som hände var: Jag och Linnea är äntligen klara med allt, har tagit på pjäxorna och ska gå ut till backen. För att komma till backen är det en liten vall man ska ta sig upp för, jag tar ett steg och känner hur knäskålen hoppar ur led! Satan vilken smärta! Den hoppade snart tillbaka och jag tvingade mig själv upp för att åka ett åk. Det gick bra, benet skakade dock och det var svårt att stå i liften. Men åka, det skulle jag! Åker ett åk till och känner att jag kanske ska vila mitt skakande ben så vi tar sittliften upp till toppen och dricker varm choklad. Där svullnar knäet upp till oigenkännlig storlek och i och med att jag satt still stelnade det till och gjorde skit ont när jag skulle gå igen! Känner att jag inte vill förödmjuka mig själv med att sätta mig i sittliften ner och funderar om jag ska åka ner vilket Linnea inte godkänner så hon tar till med kontakterna så...
...inget ont som inte för något gott med sig; Jag fick åka skoter  ner för backen! Wuppi wo!
Till sjukhuset och röntga, inget fel på knät men det tar några dagar att gå över säger han. Wuppi wo för liftkortet jag precis innan köpt för 960 spänn för 3 dagar.. Men! Fick tillbaka alla pengarna tack vare tjejen som bodde i stugan och som jobbade i receptionen, puh!
Så det var min sälen-resa. 6 timmar i bil upp, 2 åk, ett svullen knä, en utgång och 7 timmars bilfärd hem. MEN det var riktigt skönt att komma bort, jag och Sandra hade hur kul som helst =) Så det var ändå lätt värt det!

Vi bodde ju hos Jenny som är där uppe och säsongar. Vi visste inte så mycket om boendet, vi visste tillexempel inte att dem bodde 14 personer i ett hus dem förra året bodde 9 i! Så det var fullt med folk vill jag lova! Men det var kul, man behövde ju inte känna sig... ensam, om man säger så =)

Sandra och Jenny åkte tjejvasan med. Helt galna är dem. 3 mil på längdskidor, jag hade dött! Men båda klarade det och var hur duktiga som helst! Jag skullle hämta dem i Mora (en timme från Sälen) men fick inte köra med mitt knä så Linnea fick åka med. På kvällen blev det utgång, tog en flygare som genast åkte ner till knät och sen hade jag inte alls ont =)

Här står jag så rakt jag kan med mitt ben.

Nu är jag hemma hos min valp igen och vardagen är tillbaka. Igår fick jag gosa med Hugo och mitt hjärta fullkomligt smälte igen, han är för fin!