Dags för bilder på lillen!

Imorse vaknade vi till strålande sol och frost på marken och Wille passade in hur bra som helst till miljön! Så stora kameran fick följa med ut och vi tog lite bilder!


Min prins!

Idag åt vi middag hos Rs föräldrar och lilla familjen Andersson/Eriksson var där! Finaste Hugo! Finns inget finare när man har honom i famnen, kan titta på honom hur länge som helst. Det gjorde ni verkligen bra =)

Snart kommer Lisa och Sanna hit. Dem sticker till England på torsdag och jag vill inte att dem ska åka! Vi skulle gått på bio men vi orkar inte.. Inga bra filmer heller! Så dem ska komma hit och jag föreslog monopol och tvingade att de skulle ta med sig kakan hon bakade förut =)

Wille föresten skötte sig exemplariskt när han fick hälsa på bebis-Hugo. När Hugo, Anette och jag låg i sängen kom han upp och la sig en bit ifrån Hugo och bara tittade. Han förstod nu att det var något litet och bräckligt som låg där och fick så mycket uppmärksamhet som han är van vid att få!

Sarah goes moster!

Mina vänner. Jag är en lycklig tjej, vet ni varför? Jag ska bli moster!
Jag ska bli moster om alldeles för många månader, men oj vad jag längtar! Tur att jag har en liten Hugo att pussa på tills ännu en bebis kommer!
Wuppi! Jag ska bli moster! Jag ska få en bebis. För allt mina systrar får är ju mitt med. Visst?

Så Linda, se till att det blir Augusti nu nu nu!

Idag är det äntligen fredag!

Idag är det fredag vilket innebär att ännu en vecka har gått!
Har varit krasslig, halvt döende om kvällarna och mornarna. Men nu är det bättre, näsan rinner men det får man väl stå ut med. Det kunde varit värre ju!

Igår var vi på IKEA och fixade med Linda och Davids kök. Självklart fick jag köpt med lite grejer hem men kom ändå undan billigt! Eller aa.. JAG kom undan väldigt billigt eftersom R betalade =)
Efter IKEA gick vi in på Telenor och ska man tro han som jobbade där kom min telefon in just igår! Känns lite otroligt men kanske sant? Fick inte tillbaka min gamla telefon utan fick en helt ny. Skönt att det var fel på den gamla, hade varit tråkigt att få tillbaka den med orden att det inte var några fel på den! Men det var det och denna funkar bättre, men det är sjukt jobbigt att lära sig Touch-skärm! Saknar knappsats redan, haha!

Idag har jag och Wille tränat lite allt möjligt. Platsliggning, leta, sök (använder dem olika), stå, ingångar med mera med mera med mera. Idag var han ingen trots unge och vi var så duktiga! Imorgon är det förhoppningsvis träning på Nortorps igen, då måste han ju briljera, lillen!

Just det! Jenny? Har du inte fått mitt meddelande på facebook?