Världens finaste Agnes.

I måndags när jag cyklade ut till jobbet märkte jag inte hur telefonen ringde i fickan. Det var först när jag gick den sista biten med Anita som jag kände hur det vibrerade. När jag svarade nästan skriker Jenny i örat på mig; HAR DU HÖRT??? Jag blir lite smått orolig och svarar nej, vad är det?
"Lindas vatten har gått!" Att jag inte svimmade. Åh, så lycklig jag blev, och att vara på väg ut till jobbet kändes ju inte jättelätt ;) Jenny lovade att höra av sig så fort någonting mer hände och fjärilarna i magen hade nu växt till några tusen stycken.

Från och med här tittade jag på mobilen var 5:e sekund och jag ville verkligen inte vara nere i källaren där vi inte har någon sändning och fick springa upp titt som tätt!
Till slut ringer mamma och meddelar att Linda fått tid för kejsarsnitt klockan 14,30, "du ska bli moster idag!" säger hon och jag kan inte förstå att det är sant. Är 9 månaders väntan verkligen över?

Jag kommer hem från jobbet och försöker sysselsätta mig. Det går väldigt bra faktiskt, och tiden går. Klockan blir 3, klockan blir 4 men vi hör ingenting från sjukhuset! Mamma och Jenny är hemma, lika otåliga och oroliga som jag. Till slut ringer Jenny ner till förlossningen där dem säger att allt gått bra. Puh, men varför ringer inte David??
Klockan blir 5, klockan blir 5,30 och Jenny ringer ner till förlossningen och får numret till deras rum ;)
Nu fick vi prata med David och veta att lilla Agnes kommit, 50 cm lång och 3495 g tung :)

Vi åkte in till kungsmässan för att äntligen få handla flickkläder i väntan på att David skulle fråga läkaren om vi fick komma ner eller inte. Det fick vi!! Så (jag tror att klockan var halv åtta eller något sådant) stövlar jag, mamma, Jenny och Rallan in på förlossningavdelningen och in på rummet. När skjuter upp dörren till nummer 8 och ser David med Agnes liggandes mot bröstet i en säng börjar jag (förstås!) gråta. Ni skulle se henne! Så liten och perfekt. Så fin.

Allt hade gått bra och det var skönt att se hur pigg Linda såg ut. Här är 1 utav mina 120 bilder!


På tisdagen åkte vi ner igen och hon var om möjligt ännu finare då!
Och idag kommer den lilla familjen hem! Men jag får inte träffa dem :(
Är sjuk, ont i halsen och feber, verkar vara något som går. Men jag har så många år framför mig med Agnes så jag tror att jag klarar mig!

..

Jag läser Marilyn Mansons självbiografi, vilket har fått mig att drömma om droger vareviga natt istället för vampyrer. Igår natt, till exempel, skällde jag ut Rallan efter noter för att han droger i sängen, och sedan viskade jag att jag var rädd för drogerna som låg borta vid skrivbordet. Sjukt. Jag är inte den som drömmer, om man säger så. Brukar inte drömma alls, faktiskt! Men men, nu är det som det är ;)

Föresten har jag sjukt svårt för religion idag. Kristendomen har varit mitt offer och jag har blivit arg varje gång jag kommit att tänka på det. Snacka om att använda sin makt för att få folk att göra som man vill!
Jag kan tro att det finns en Gud, men allt det andra dravlet, det är SJUKT! Sjukt. Sjukt.
Konfirmationen ärrade min syn om religion för livet. Det liksom skadade mig, för dem som höll i det var som dem var. Som Gud format dem, kan man nog säga?

Ikväll är Rallan på fotbollsträning och jag ska sälja grejer på Blocket.
Känns bra att jag kom på att man kan sälja saker på blocket, för varför ska man ha kvar sånt man inte använder??

(Eller aaa.. Systemkameran säljer jag för att köpa en ny...)

Hej!

Vilken rolig blogg detta blivit =P

Här är några saker som har hänt;
Idag kom Jenny hem från Barcelona!
Jag har börjat skriva på en bok om vampyrer och drömmer mardrömmar om just vampyrer varje natt.
Jag ska sälja min systemkamera, någon som är intresserad?

Det var nog det.
Förstår ni varför jag inte uppdaterar här då??

Ha!