Bilder på lillen!

Puh! Nu är vi hemma igen Wille-lille och jag. 2,45 timmar senare. Är helt slut i benen av allt gående. Jag var en duktig tjej och tog med stora kameran så jag passade på att gå runt Tjolöholm när jag ändå hade den med.
Blev en del bra bilder! Wille-stackarn är så duktig när jag drar fram kameran, sitter snällt och väntar tills jag är klar.
Det tog ca 25 minuter att gå hemifrån till Storstugan, ska försöka komma ihåg det till nästa gång nu!!

Här kommer några bilder...
Tjolöholms Slott.Vår!


Sol!

Idag skiner solen ÄNNU en dag och det gillas mycket!
Jag och Wille ska snart gå på riktig långpromenad ut till Tjolöholm och sätta på värmen i stugorna som ska hyras ut i helgen.. Det blir najs.
Ska kanske ta med min stora kamera med så man får några fina bilder?
Får se..
Ska iaf skicka några bilder till dig idag, Jempa, men vad de är för bilder är hemligt!! Hahaha!

Sanna kommer hit idag med, vi kanske kan spela på vårt Playstation3 som Rallan köpte igår.. Han är lite smått galen. Jag tror faktiskt jag har smittat honom med mitt oj-jag-vill-ha-den-grejen-jag-MÅSTE-köpa-den-med-en-gång!
Bara jag får Guitar Hero till detta med så blir jag glad, för det enda jag spelar på Wii är Guitar Hero.. Vilket påminner mig om att vi inte spelat mot varandra än, Lina! Du är välkommen hit för att förlora när du vill =P

Ha en bra dag i solen allihopa!

Onsdag.

Idag är det onsdag och när det är onsdag då är det dags för gymmet. Har hållt igång många veckor nu, så många att jag faktiskt får vara lite stolt att jag inte lagt av. Det ni! Har du kollat när vi började än, S?
Jag är iaf evigt tacksam till Sandra som fick igång mig med att aldrig ge upp med att fråga om jag skulle med =)

Idag är det onsdag och Sanna kommer hem från England i en vecka! Jej! Inte roligt alls att de är iväg faktiskt, ännu tråkigare är det ju när man inte kan åka och hälsa på! Men nu är hon hemma och det gillar vi! Så imorgon ska vi hitta på något skoj, får se vad det blir!
Hon lär ju vilja gå ut i helgen och jag som inte är repad sedan sist jag och Lina var ute.. Men det löser sig!