Ost!

Jaha, då sitter man här igen och äter en och samma grej om och om igen.
Ingen annan som får sådana här fruktansvärda beroenden som jag? Ni kan få bekänna i kommentarerfältet :)
Just nu äter jag ost. Wästgöta kloster ost. Den svarta. Och jag kan inte få nog.
Blir alltid lika nyfiken på vad det ska bli nästa gång när man går in i en sån här period..

Idag är det måndag och vi hade ledningsmöte på jobbet, efter det gick jag hem. Känner mig ganska cool efter ett ledningsmöte, ett ledningsmöte liksom. Fast det låter nog coolare än vad det är ;)

Gjorde upp ett veckoschema på jobbet och gick hem klockan 13. Åkte och handlade mat för 1500:-, jag älskar att handla mat och fylla kylen och frysen med massor av godsaker.
Som wästgöta kloster ost. Den svarta.

Rallan är fortfarande hemma från jobbet, stackarns knä vägrar bli bättre.
Vet ni vad jag ska göra nu?
Laga oxrulader. För att det är så fruktansvärt gott!

Ikväll är det fest.

Igår var det fredag, mina vänner.
Då jobbade jag julbord, mitt första ute på Tjolöholm, faktiskt.
Det var ett fantastiskt julbord, lovar att ta bilder nästa gång jag jobbar för det är så fruktansvärt fint där! Jag fick i alla fall ta hand om landingens bord, landingen är en trappa upp så det kändes ju sådär först men bara mitt ena sällskap kom så jag hade ett bord med tio personer, alldeles lagom för mitt första!
Nöjda, det blev dem med, och jag fick 492 kronor i dricks ;)
Tackar!

Idag är det fest, jag hittade en så fruktansvärt fin klänning på MQ för några veckor sedan som väntat på att få användas i garderoben.. Den fanns bara kvar i strl 34 men jag fick på den idag igen, men får jag andnöd ikväll så har jag bett Rallan att öppna den :)
Nu kom lilla Lina och vi ska äta tacos för att sedan bege oss till festen.
Vinet är öppnat och imorgon är jag ledig. MEN, imorgon ska jag vara effektiv och inte ligga i soffläge hela dagen!
Får ju julpynta imorgon :)

Hej hej!

Vill inte sova!

Lycka är när man bara är 6 kronor från att ha dubblat sina aktier! Om 6 kronor är vi hemma, kanske att vi hoppas på att dem fortsätter stiga men vi får se.. Det är lycka så här på en regnig torsdagskväll i alla fall!

I lördags hade jag och Lina en sån där Lina-Sarah utgång. Såna som alltid blir bäst! Inte massa tjafs med andra människor, bara jag och hon. Vi gör det så jäkla bra!
Fast någon gång under kvällen kommer vi på att nej, ikväll ska vi inte tänka på morgondagen.
Det rekommenderas inte.
Vill man ha kul så fine, vill man inte vara döende dagen efter så ska man nog låta bli...

Blev så himlans glad över ett mejl igår, en av kursledarna från agilityn hade mejlat mig och skrivit att hon skulle samla det 'gamla gänget' igen för en privat kurs hos henne och jag frågade om hon kanske skickat fel då jag inte kan ingå i något gammalt gäng än.. Då svarar hon att nej, hon har inte skickat fel, men jag och Wille gjorde så bra ifrån oss på agility steg 1 att vi inte ligger så långt efter dessa människor som redan gjort steg 3!
Wille är bäst. Så nu ska vi träna med dessa lite mer rutinerade människor och vi siktar på tävlingsstart i januari, tror jag. Får se hur det går! Men fortsätter det som nu så kommer vi tävla i januari!
Glad, glad, glad.

Föresten förstår jag inte vad det är med mig.
Ikväll är jag inte det minsta trött, tidigare kvällar har jag varit som en zombie, men nu.. Nu vill jag inte gå och lägga mig. Ska gå ut och leka med Wille lite, det behöver han. Han har för övrigt varit vid stranden idag då min älskade, underbara, världsbästa syster tog honom dit för promenad. Önskar att jag kunde varit med! Men snart så, det lovar jag Linda :)

Åh, vilken bra kväll!
En sista grej; Lina och Sandra. Ni är guld värda.
Att kunna ringa mitt i natten och få svaret att du kommer med en gång, det..
Det betyder så mycket.
Och S, jag skulle göra det samma för dig. Utan att tveka. Du ÄR bäst.

Lina.. det saknas ord :)