Godmorgon!

Igår gick jag upp 5,30. 5,30. Det är mitt i natten, för er som undrar.
Klockan 5,30 igår var det helt svart ute och temperaturen låg på 5 grader.
Klockan 5,30 igår var jag halvt död men tog mig ändå till Åsa hembageri för att hämta nybakade frallor till frukosten som jag skulle hålla i i Storstugan. Jag åt många alldeles varma frallor i kompensation för att jag gick upp så tidigt, och då var det nästan värt det :)

Sedan, klockan 10 när jag kom hem igen sov jag till 11 och sen bar det av till Varberg för att träna lite Agility, Wille kommer bli en grym hund då han inte är rädd för någonting, och sen hälsade vi på pappa på sjukhuset.
Han hade opererats igår morse men mådde bra ändå. Vi åt morotskaka, donut och wienerbröd och hade det trevligt. Stackars pappa som ligger där nere, det måste vara hur tråkigt som helst... Men nästa vecka kommer han förhoppningsvis hem!

Idag är det onsdag och jag har tagit ledigt. Det är min första lediga dag sen förra måndagen så jag kände att det var dags trots att jag har en del att göra. Vill ta med min familj och fota lite kanske?
Glömde ju förstås kameran igår TROTS att jag hade lagt fram den.. Pucko.

Nej, nu ska jag väcka min bättre hälft för frukost!

Agility.

Igår så åkte jag och Wille ner till varberg för får första träning i agility!
Wille vart svårflörtad till en början, han gjorde som vanligt det han skulle men utan någon större entusiasm. Men sen, när vi tränade på tunnlar, då viftade han minsann på svansen mest hela tiden, till och med när vi satt och tittade på dem andra hundarna! Så det tyckte herrn var roligt. Jag tror att agility kommer passa honom kanon, och jag hoppas verkligen han kommer tycka det är roligt, annars blir han väl den första hunden som inte gillar det!

Idag är det jobb för 8:e dagen i rad men som tur är har jag Jenny till hjälp så det hela kommer nog gå fort.

Ha en bra dag!

Jag hatar rubriker!

Nu får det räcka med att ändra design för denna gången!
Säg till om något ser konstigt ut..

I förra veckan gick jag på upptäcktsfärd i slottet! Maria bad mig sopa lite i några rum, men jag ska erkänna att jag glömde helt och totalt av att sopa och gick mest och tittade på allt.
Det är ett fantastiskt vackert slott, Tjolöholm, men jag fick verkligen lägga band på paniken. För det är läskigt att gå runt på ett nästintill tomt slott. Jag kom iaf till en korridor, jag gick in i första rummet och fick panik och en sån jäkla äcklig känsla i kroppen. Var tvungen att springa ut, och när jag kommer ur korridoren släpper paniken men rundvandringen var ändå därmed slut! Spökar det på Tjolöholms slott?
Det gör det säkert.

Idag står det kotletter på menyn här hemma, med sås och potatis till.
Min vecka från helvetet har bara börjat, och den har börjat förvånandsvärt lugnt.
Men på torsdag, då är det inte lugnt längre..

Ha en bra kväll alla!