..you only hold me when I sleep.


Ni vet. När man kommer på något och man börjar titta sig omkring och inser att ALLA skiljer sig från dig.
Det upplevde jag 2 gånger idag!

Första gången var inne på Coop. Jag hade ingen jacka på mig i bilen och lät jackan ligga kvar när jag gick och skulle handla. Jag gick bland hyllorna och när jag mötte den 5e människans skeptiska blick + att jag frös så jag skakade insåg jag; alla hade jackor på sig. Och där gick jag i min aprikosa tunna tröja med halva armar! Och när jag skriver alla menar jag verkligen att ALLA hade jackor på sig!

Sedan nu ikväll så var vi hos Lasse som fyller 50 år.
Jag går och hämtar mat tillsammans med några andra och blickar neråt och tänker, vad sjutton!!
ALLA har strumpor på sig! Tror ni jag har strumpor på mig?
Man kan inte ha strumpor i tygskor, det är förbjudet. Men det är inte sommar än, vilket folk måste tro att jag tror att det är. Typiskt mig att inte tänka så långt. Jag tänker inte långt alls, faktiskt.

Det där att tänka kanske inte är min grej. Så jag låter bli och låter folk ta mig som jag är. De flesta jag känner är nog ändå vana :)

Bara en tanke..


När bör man gå och lägga sig ikväll för att palla att jobba 10-04 imorgon?

Onsdag


Jag och S var ute och sprang igår. Jag vart halvt död efteråt, springa är fan inte okej! Men det kanske kan bli okej, så jag ska fan börja springa nu alltså. Jag har perfekta spring-marker här hemma. Haha det finns ju inga backar i Tjolöholm! Så jag får väl tänka så när jag ska ge mig ut. Också får jag ha Rasmus Seebach i lurarna och lyssna om och om och om igen på JEG KALLAR PÅ DEG! Typ.

Idag är det onsdag! Onsdagar är världsbäst för det känns så nära fredag.
Fast just den här veckan spelar det ingen roll att fredag närmar sig för jag ska ändå jobba bröllop. Så jag lär väl jobba 15-04 eller något sådant, gött med timmarna! Gött med en bra lön tillsammans med deklartionen, tro det eller ej men jag fick tillbaka mer i år än vad jag fick förra året! Förra året fick jag tillbaka 11 000..

Nog tjatat. Idag ska jag hitta på något kul med pappsingen, men först ska jag och Andrea ut och apportera fågel. Med hundarna, förstås.
Igår hade Andrea lagt ut ett blodspår till Wille-bus och jag kan inte säga annat än att han var grym!
Så spåra blir det bra mycket mer av i framtiden, jävlar vad duktig han var!
Och klöven var så fin, tyckte Wille. Knappt så man ville ge den tillbaka :)