Måndag!

Jaha, mina vänner, jag lyckades göra slut på ytterligare lite pengar idag. 1 väska, trosor och 3 tröjor på H&M (väldigt välbehövda!) 1 par dieseljeans (på REAN!), Tshirt på Zara, smink på KICKS och sist men inte minst så föll jag jävligt hårt in love med ett par stövlar på Bianco. Bianco alltså! Alltid att jag ska hitta något där.. Dessa underbaringar var i cognacsfärg och alldeles för dyra egentligen. Jag lämnade dem bakom mig, gick till Stadium men kom på mig själv med att inte tänka på så mycket annat än att övertala mig själv till att köpa dem.
Svårövertalad som jag är (NOT!) gick jag upp igen. Planen var som följer: Vinstpengarna från kasinot (bara 500kr kvar i plånkan) får göra sin del till stövlarna. För då när jag ser på kontoutdragen om se så där 2 veckor så kommer jag se BIANCO och summan som var kvar efter jag betalat 500kr kontant. Och ni som känner mig VET att jag skulle tänka, jaha, det var ju ett okej pris för skor! Moahahaha.
Jag vet hur jag skall tas.

Sagt och gjort. Skorna är mina, ska imprigmera dem nu bums och med detsamma, så kanske jag kan inviga dem med mina nya jeans och väska imorgon :) Jippiejej!

Nog om shoppingen. Jag har varit och tränat också. 1 timma och 15 minuter step/styrka.
Step är inte riktigt min grej, om man säger så. Jag har verkligen 0 kordination, och då överdriver jag inte. Jag står där och skrattar lite nervöst åt mig själv för att visa de andra att skratta ni också, jag vet att jag ser dum ut som inte kan komma ihåg steget vi precis gjorde! Men jag tänker kanske, kanske kan jag lägga på armarna nästa gång och kanske, kanske kommer jag ihåg 2 steg i rad. Och då kanske, kanske det är värt det?

Nu ska jag promenera med lillen och sedan ska jag duscha och sen ska jag sova. Det har jag längtat efter hela dagen :) Ha en trevlig kväll alla!


Tvillingar?

Ny header.

Så. Då har jag äntligen fått bytt den där headern som jag berättade att jag skulle byta för 2 veckor sedan :) Bättre sent än aldrig! Ikväll är jag fascinerad över vilken bergochdalbana livet är. Ständigt upp och ner, nya vägar och kurvor som dyker upp. Idag är en bra kväll. Men jag saknar någon, väldigt mycket, vad betyder det?

Det är söndag idag. I fredags var jag bröllopsvärdinna för mitt andra och sista bröllop i år.
Jag vart så orolig för jag var inte nervös inför det! När torsdagen infann sig så insåg jag att jaha- imorgon är det bröllop. Inför mitt första bröllop hade jag ont i magen 2 veckor innan för allt som skulle kunna gå fel, hur många saker jag kunde missa och hur värdelös jag faktiskt var på bröllop. Men det hela gick ju galant, och jag fick återigen bevisat för mig att man alltid har för låga tankar om sig själv!
Men åter till fredagens bröllop. Varför var jag inte nervös? Jag fick ont i magen av bara tanken att jag inte var nervös, och tänkte att nu kommer det hela gå åt helvete. Men icke! Jag hade några fladdrande fjärilar i magen för välkomsttalet jag skulle hålla när alla satt sig till bords- det skulle ju göras på engelska.
Men jag tänkte, tala långsamt, ta det lugnt. Också repeterade jag talet i två dagar. Vet inte hur många gånger folk sa va? Vad sa du? Och jag bara va? Jaha, jag övar bara på mitt tal.
Men efter talet kom toastmasterinnan fram och frågade om jag bott utomlands! Tack för den :)

Oh, detta får mig att tänka tillbaka till Australien. Jag vill dit igen nuu!

29 augusti 2010


Jag kan inte annat än tycka det är skönt med den lite kyligare luften! Känns som att man renar lungorna med varje andetag man tar, och det bästa utav allt- höstkläderna! ;)
Idag var mamma, Ankan, Linda och jag på Frölunda Torg, jag hade av någon konstig anledning bestämt mig för att handla dyrt, kanske inte en världsbra plan så här i efterhand, men vad ska man egentligen lägga pengarna på när man bor hemma?! Fick med mig en skjorta, tshirt och skärp från MQ, en väldigt fin ljusstake från Chilli (den kommer passa fin-fint i mitt kommande hem, ser ni!) och en klänning och en tshirt från BikBok.
Sedan ville mamma och Linda inte shoppa mer, dock hade shopaholicen Agnes kunnat stanna kvar med sin köpgalna moster en stund till, men jag fick nöja mig med dagens skörd och lugna nerverna med att jag faktiskt kan shoppa imorgon med :)

För ni förstår- när jag får shoppingsug så måste jag utnyttja det. För det mesta tycker jag inte om alls att gå i butiker, så nu måste jag passa på och handla, för det kommer säkert dröja en månad innan jag sätter min fot i butik igen!

Nu ikväll var jag iväg på en härlig promenad med Andrea och Forro!
Tänk att Wille och Forran går så bra ihop, de är ändå nästintill på dagen jämngamla.
Visst, dem tycker inte om varandra så där märkvärt, men kan absolut gå på samma stig iaf :)
Andrea påminde mig om att ta med kameran, och tur var väl det!
För jag tycker mina kära bloggläsare som troget tittar in är värda lite text och bilder på denna tråkiga blogg (ska bli ändring!) (Tror jag.)Underbaraste Wille

Forro!


Wille!

Tokfin bild på forran :)


I övrigt så har världens bästa Sanna dragit 2½ månad till Afrika. Jag känner mig som världens uslaste vän som inte hade koll på att det är idag hon åker, så när hon ringde förut och var nervös (för hon åker själv, tokan!) så ville jag bara dit och krama henne hårt och kanske binda fast henne så hon inte skulle åka.. Finaste vännen! Ha en fantastisk resa :) Kanske att jag dyker upp där i Sanzibar, vem vet!