Jobb!

Då var 3e passet på julbordsschemat gjort. 1 igår och 2 idag. 14 pass kvar.
Sedan kan jag bli social igen! Har fått ihop en hel del timmar i november och räknar med att få ännu fler i december och då jäklar gäller det att ligga i!
Vilket jag minst sagt gör.
Världens bästa Andreas ringde precis. Jag sa att jag blev ledsen när han inte var här och väntade på mig när jag kom hem från jobbet (!) (01.20 var jag hemma) och han sa med en gång att han kommer. Så nu är han påväg, vilken kille <3
Imorgon är det söndag och det innebär jobb igen. Vem vill vara ledig när det är helg, liksom?

Fel

Sedan jag fick mac och gör inlägg här så funkar det inte att göra ny rad (en blank rad till nästa stycke, alltså) i inläggen.. Någon som vet vad som kan vara fel?

Torsdag

Vet ni vad som gjorde min dag idag?
Jag körde hem till familjen Andersson/Eriksson innan jag skulle ut på julbordsmöte på jobbet.
Jag trodde att jag där skulle hämta upp fröken Fia men hon hade tagit egen bil ut eftersom mitt SMS inte gått fram.. Men där inne i huset var Hugo. Världens gladaste och snyggaste Hugo!
Han skrattade och vinkade när jag kom, jag tog upp honom i famnen och frågade hoppfullt:
- Kan jag få en puss? Jag putade med munnen. Han pendlade framåt, men snabbt bak igen. Pendlade framåt en gång till men nej, ingen puss än. Men sen! Sen tog han fart och jag fick min puss till slut :) Det är så mysigt med alla ungar! Sedan stod han i soffan och vinkade hejdå- underbara unge!
Värre var det med Agnes och hennes pussar- fick inte en enda! Hon var snål idag :)
Jag är än så länge mycket nöjd med nya datorn. Har lagt över lite bilder, grejar och tittar mest hela tiden på den. Så skoj med nya grejer! Också får man gå genom det man lägger över igen!
Som här- shit vad jag vill till värmen!! 3 veckor i Thailand förra året gick på tok för fort!!!
Här är jag och bästis. Vi är toksnygga och solbrända, och lyckliga för vi hade en fantastisk semester :)
Jag vill åka nu igen!!