Regn, skola och förstorade läppar.

Alltså. Varför regnar det så mycket? Jag försökte smita ut med Wille mellan skurarna men vi hamnade förstås mitt i en när vi väl vågat oss ut. Tur att vi bor på andra våning annars hade jag varit rädd för översvämning!

Så. Första dagen i skolan var bra. Alltid lite nervöst timman innan man ska dra, man provar kläder och skor och frågar sig "är det här för uppklätt?" Varför funderar man så på vad folk skall tycka om en? I sista sekund bytte jag mina snygga boots till ett par skitfula ballerinas. Men i klassen fanns det minsann tjejer med värsta partyskorna till klackar! Så imorgon ska jag stolt bära mina fina boots, var så säkra på det!

Vi fick schema med. Imorgon drar vi direkt igång med Mediekunskap, varför ta det lugnt när man kan åka fort liksom? Vi fick böcker som jag förstås inte ens öppnat, det får bli imorgon. Efter skolan gick jag hem (fantastiskt bra att ha gångavstånd till skolan!) och hämtade Wille också gick vi och handlade mat. Jag lagade mina special köttbullar, gjorde på 700 gram köttfärs så nu har jag minsann köttbullar! Både till lunch imorgon och en låda i frysen :)

Övrig info. Jag har fått dille på läppglans som ger förstorande effekt på läpparna. Mest för att det är så jäkla gött när det pirrar i läpparna, men häromdagen när jag ändå beställde lite träningskläder från Nelly så köpte jag ett lypsyl som var deras bestseller och som skulle ha förstorande effekt... Jag smetade på det. Kände ingenting. Efter en stund började det sticka i läpparna. Efter ytterligare en stund övervägde jag att ta bort det för stickningarna stack som sjutton! Jag lät det stanna. Läpparna blev större.

(ni ovana läsare som inte ser mig i vanliga fall ser ju förmodligen ingen skilland- men det ÄR DET!!!!) ;)
Jag blev glad och ger lypsylet:
TUMMEN UPP!

Godnatt. Jag är trött och ska sova. Fasiken vad jag kan skriva om ovettiga saker då!

Hej Båstad!

Vilken fixarhelg vi haft! Och herre vad fint man kan göra på en helg, alltså. Bilder kommer! Men inte idag, för igår var jag så trött att jag inte orkade fota, kanske ikväll, okej?

Däremot när jag vaknade imorse så blev jag glad när jag såg vart jag var! Tog på mig träningskläder och snörade på mig sköna skor och begav mig ut på morgonpromenad med Wille, en halv mil gick vi och Wille badade i havet.
Havet ligger 5 minuter från min lägenhet och strandpromenaden är låååååååååång! Hur lyxigt?!
Stora grönområden för lillen att springa som en tok på :)

Sedan, påväg tillbaka till lägenheten så handlade jag färska frallor som jag nu avnjutit i lilla lägenheten. Life is good :)
Nu! En timma kvar till första skoldagen. Nervöst!!

En hektisk helg!

Fredag:
Upp tidigt för att garnera smörgåstårtorna jag gjorde kvällen innan. Stressa iväg till jobbet för att ha 10-fikan, många kom och jag fick avslutningspresent! Ett presentkort på IKEA, kunde inte få bättre nu i flytt tider :)
Efter att vår VD sagt några ord tänkte jag att jag också skulle säga några ord till alla mina kära arbetskamrater men då kommer tårarna istället och allt jag får fram är "tack för den här tiden!" Saken blev inte lättare av att Tina fällde några tårar alldeles jämte mig så inget mer blev sagt men jag tror de förstod att de betyder mycket för mig!
Har haft 2 roliga/galna/jobbiga men framför allt LÄRORIKA år som hotellansvarig på Tjolöholms Slott, jag kan inte tacka dem nog för att jag fick chansen- det har tagit mig långt och utvecklat mig som person något otroligt.

Efter fikan blev det kramkalas sedan åkte jag hem och bar ner alla flyttlådor för att lassa in i Jacks kärra som vi så snällt fick låna. Klockan 13 slutade mamma jobbet och klockan 14 körde hon och jag husbilen ner till Ullared för lite snabbshopping med allt man kan tänkas behöva! Vi hade en lång lista men var effektiva, och köpte bara 2 onödiga grejer, hur impade blev ni nu då?!

Klockan 19:45 fick jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet. På darrande ben gick jag upp för trappen, tänk om den är avskyvärd, fruktansvärd och äcklig? Ja, jag har ju sett den innan men ögat kan bedra. Öppnade dörren, andades ut men så är jag ju lite smått skadad med så mycket städ ligger framför mig för att här ska vara beboligt!

Andreas (världens bästa!) körde ner till Båstad för att hjälpa till att få upp alla lådor samt säng och soffa, kan inte tacka dig nog för det! Och vid 21 fick vi käkat varsin pizza bland alla flyttkartonger, för att sedan promenera bort till Pepes Bodega med Willebus :)

Lördag:
Vakna tidigt. Pappa handlade nybakta frallor i bageriet som ligger precis i närheten (jippie jej vilken glad tjej jag är för det!!) Andreas körde hem igen. Mamma och pappa och jag drog till IKEA i Helsingborg där vi hittade väldigt mycket fint (som vanligt) och jag mms:ade en bild till Andreas med våra 3 vagnar och frågade om han ville komma tillbaka och hjälpa lite till? Han svarade inte ens ;)

Men vi fick upp det till lägenheten! Och vi har monterat och snickrat hela kvällen tills nu. Och här blir så fint! Imorgon väntar finliret och jag kan knappt bärga mig! Här kommer bli tokmysigt!

Sist men inte minst- Tack mamma och pappa! Jag hade aldrig klarat detta utan er, ni ställer upp i både vått och torrt, med ben som måste vara i högläge och med en rygg som aldrig vill bli bra så biter ni ihop och hjälper mer än någon annan! Jag älskar er så obeskrivligt mycket och är så tacksam att ni är ni och att ni är just mina föräldrar. Ni är guld värda!