Snart, snart, snart

Idag är det tisdag. Jag hjälper Andreas att fixa allt med företaget/lägenheten/packningen för han drar ju till Thailand redan imorgon den jäveln, fast iförsig är jag inte så avundsjuk för jag vill verkligen inte fira jul i värmen och ABSOLUT inte utan min familj! Men nu kan jag äntligen säga- nästa vecka åker jag :)

Nu ska jag snart åka ner på stan och hämta ut mitt pass, och sedan får vi se vad som händer!
Mer att greja antar jag, och promenera med Wille igen, han ligger här och glor på mig och sedan på dörren, som för att verkligen visa att där är dörren matte GÅ DIT!

Sista tentan = JULLOV!!

Jippie! Idag skrev jag sista tentan- fan vad skönt! Låg dock och hade svårt att somna igår, hade inte ens öppnat böckerna inför denna tentan... Läste och skrev frågor till mig själv från en sammanfattning jag fått, och tro det eller ej men av 9 frågor på tentan så kunde jag svara väldigt utförligt på 8 och endast gissa på den sista :) Tror på att det gick bra! Vilken nedrans turtjej jag är alltså.

Igår när jag skulle sova låg jag iochförsig inte och bara tänkte på att jag inte hade pluggat allt för bra till tentan... Jag vill tatuera mig igen! Fick tända lampan flera gånger för att skissa på vad jag tänkt mig. Spännande!

Nu väntar några timmar av röj i lägenheten och packning inför hemfärd till Fjärås. Kommer inte tillbaka till Båstad förän typ den 16 januari så allt som ska med till Thailand skall packas NU!

Så, mina vänner, på återseende.

Alla dessa tankar...

Sitter i skolan och pluggar inför tentan imorgon. Det går sådär, det ska jag erkänna, men nu har jag iaf lärt blad 1 av 2 med frågor jag skrivit till mig själv. Försöker intala mig själv att nu är det sista tentan- GE JÄRNET men jag hittar inte riktigt den motivationen.

Speciellt svårt blev det när jag mitt i några frågor svävade iväg i tankarna och fann mig själv tänka på när jag kommer tillbaka till Båstad efter praktiken i Februari.. Då, när jag går ur bilen och ska upp till lägenheten så gör jag det själv. Ingen Wille som går i mitt spår, ingen Wille som drar med mig ner till strandpromenaden för att kasta boll och ingen Wille som kommer ligga jämte mig i sängen. Ingen Wille som väntar på att bli kliad på magen i soffan när han hör att jag vaknar på morgonen och ingen Wille som viftar ner saker med svansen för att han blir så glad när jag kommer hem. Fan vad konstigt det kommer att vara! Undrar hur lång tid det tar innan jag vänjer mig vid att han inte ständigt är vid min sida och i mina tankar? Undrar hur många tårar som kommer gå åt och undrar om han kommer att undra varför jag inte kommer och hämtar honom? Detta är verkligen inte roligt någonstans...
Liten Wille för 3 år sedan..