Hej lediga helg!

Efter dagens jobb-pass gick jag på helg! Imorgonbitti åker Andreas och jag till hans syster med familj i Stockholm och blir kvar tills på söndag. Det ska bli så skoj! Vi tittade på att ta tåget dit, men det kostade 2000kr tur och retur / person så vi tar bilen. Så idag åkte jag hem till mor och far och lånade deras dammsugare och städade bilen invändigt och sen åkte jag till OKQ8 och tvättade bilen utvändigt.
Eller nja, den där tvättmaskinen tvättade bilen! Döm av min förvåning att det var kö in till maskinen, 3 smutsiga bilar stod det framför och det hela tog 45 minuter. Men fan vad värt det var!
Jag gick och smålog så fort jag såg bilen när jag parkerat utanför maxi, stod och hängde vid den för att visa att det här är minsann min bil! Kan lova att den glänste mest på parkeringsplatsen :)

Kände mig som en riktigt dum brud när det strax var min tur att köra in bilen i tvätten... Bilen framför mig har kört in och får sin bil tvättad. Jag sitter i bilen och funderar på det där med antenn som står på skylten utanför tvätten. Man skall ta bort antennen. Men jag har ju ingen antenn på min bil? Nej nej. Ingen antenn.
Eller? Har jag det? Jag går försiktigt ur bilen och kikar på bilen. Jo tack. Där var antennjäveln. 2 bilar står bakom mig och rädd för att misslyckas (självklart var det män i båda bilarna som bara väntade på att få sig ett gott skratt!) vågar jag inte ens röra antennen. Jag springer in till den trevliga killen i kassan och säger på bästa tjejspråk; "Jag hade visst en antenn på bilen. Mååååste jag ta bort den?" (Tänk stora, mörka ögon och en lätt darrande underläpp) "Ja, det måste du. Kom går vi ut och fixar det!" Han tar på sig sin jacka och följer med ut. Här kommer nu det pinsamma. Antennjäveln skruvas loss! Skruvas! Killen ser att jag skruvar på mig och säger snällt "den satt ju ganska hårt". Killar är bra att ha, kanske jämt? Jag skrattade iaf och sa till mitt försvar att jag trots allt är en dum brud. Han sa att jag inte var den första.

Tack för den.

Nu blev detta inlägget lite galet. För jag skulle bara skriva vad jag skulle äta till middag, men det hinns ju inte med nu efter min lite för långa utläggning om OKQ8 maskintvätt-av-bil. Tusan!

Idas dop 12/2 2011

I lördags var det dop för Ida! Jobbet var så snälla och lät mig ordna tillställningen ute på Tjolöholm, så klockan 16 i lördags em satt släkt och vänner i Tjolöholms kyrka och lilla Ida fick namnet Ida Lisbeth Andree.
Jag hade ordnat med blommor och kyrkan var så mysig!
Världens vackraste mamma :)
Dopfunten!
Rosa rosor dagen till ära :)
Tjolöholms Kyrka! Fin.
Agnes-tok i finklänning som hon fick av moster i julklapp :)
Här är David, Linda också jag, Linda, Ida och prästen. Davids syster Linda och jag fick äran att bli gudmödrar åt Ida, vilket vi gärna åtog oss :)
Stolt moster/gudmor!
Det var de bilderna som jag hade på min kamera! Ska hämta mammas och Jennys bilder med, jag hade inte så mycket tid över att fota som ni kanske förstår :)
Det var ett väldigt mysigt dop. Efter kyrkan gick vi ner till Storstugan där vi bjöd på supergoda pajer som Linda hade gjort, sedan var det kaffe och tårta. Många vuxna och barn var det, ett herrans liv med andra ord :)
Synd att typ 7 stycken (än så länge!) blivit magsjuka. Någon på dopet bar nog på smittan, hoppas, hoppas, hoppas ingen mer blir sjuk nu!
Tack för ett fint dop, och tack Jempa som var hemma och hjälpte till. Du är verkligen bäst på att greja :)