Dagens middag;

Dagens middag blev en nybliven favorit- kotletter med trattkantarellsås och mos, MUMS!

En helt vanlig konversation mellan två systrar!

Min syster är helt jäkla otrolig. Jag fick precis ett mejl från henne där hon beskriver med nästintill exakt hur många steg det är jag ska gå från det att jag går av planet till hur jag ska hitta bussarna in till Paris!
Hon skriver; ta vänster vid den disken och gå höger där, köp biljett där och gå inte ut där. Hur kan en människa minnas sådant? Jag skrev till henne på skype:

"alltså, du är helt otrolig! Hur 17 kan du minnas hur man ska gå? Jag skulle inte ens hitta tillbaka in till gaten igen om jag gick ut till bussarna men var tvungen att gå in igen!"

Bussen släpper av mig någonstans i Paris (just det Jempa! Är det uppenbart vart jag ska gå av? Annars kommer jag vara sjukt nervös!) och Jenny lägger i mejlet fram det att det nog är bäst att jag stannar där. Men om jag vill får jag ta en metro till hennes jobb som ligger ca 10 minuter därifrån. Så här skriver hon:

"Men da maste du : hitta metron, kopa biljett, komma pa ratt metro till La Defense och sen hitta ratt utgang och sen maste vi hitta varandra."

Varpå jag svarar:
"Haha jag tror jag stannar dit jag kommer och inte börjar vela med en metro till la defence för då lär vi ju inte ses på hela resan! ;)"

Jag förstår inte hur det är möjligt, vi är systrar, HALLÅ! Jag vill med vara duktig och se vägar framför mig, jag vill med ha fotografiskt minne! För det har både pappa och Jempa, för nedrans orättvist att vara minst i familjen- för vad fanns liksom kvar till det sista barnet? När de båda äldre fick allt? :)

Lista!

Jag ska planera dagen här på bloggen, ser ni!
Ladda kamerabatterierna inför resan på fredag!
Checka in på RyanAir ikväll, ring till mamma och be om passnummer.
Marknadsför korsen.
Jobba.
Duscha.
Laga mat.
Börja packa, se vad som ska tvättas.
Åka till media markt och köpa ett fodral till datorn.
Be till Gud att klänningen och grejerna jag beställde från Nelly idag hinner komma innan fredag!

Listan kommer fyllas på! Än så länge har jag inte gjort nåt, mer än beställt grejer från Nelly, promenerat med Wille och fjantat mig med Jempa på Skype... Så nu kör vi!