Old addiction...

...dumma digestive choklad. Detta är inte första gången som jag är helt beroende av dem!
Dumma sommar och sommarkropp. Man vill äta så gott mest hela tiden, samtidigt som man ska vara mer vältränad än någonsin. Hur lyckas man med det?! Jag fortsätter äta mina kex och hoppar över träningen även ikväll, men imorgon! Imorgon drar vi igång igen.

Vem är på?

When a heart breaks, no it don't breakeven.

Okej. I fredags var det Kungsbackakalas. Jag var där. Och några fler från Kungsbacka :)
Innan kalaset var vi och grillade hos Emma & Tobbe i Anneberg, tokmys med en hel del vin. När vi väl kommer in på kalaset så är det väldigt lång kö till baren men vi måste ju ha något innan Rosenström! Så vi står i kön och då faller det ju sig helt naturligt att man köper dubbelt när man väl kommer fram?

Rosenström började spela och han var i vanlig ordning grym! Och det var ett jäkla drag när alla sjöng med och dansade, och mot slutet av det hela så kör han Nu lägger du av Jörgen som är min absoluta favorit. Då lämnar jag mitt sällskap och springer fram mot scenen och kommer jävligt långt! En tjej sitter på en killes axlar och jag säger till en random kille som står jämte mig att jag vill med sitta på någons axlar! Så han tog upp mig på sina och jag blev en väldigt lycklig tjej! Levde på lyckan och tjatade hål i stackars Sandras huvud efteråt och frågade 2000 gånger om hon sett mig och ja det hade hon gjort och vad tänkte hon egentligen då?
Att jag var tokig.

Bildbevis!
Förfest med bästaste vännen:
Efter kalaset åkte jag och Sandra in till Gbg och dansade på Exet, sådär kul ställe men trevligt sällskap! Sedan åkte vi hem klockan 09 för jag skulle jobba. Vill helst glömma den arbetsdagen, tur att jag bara städade!
Efter jobbet åkte jag till Tostared och Lygnern för lite bad bakom en Jetski, galet skoj!
Sedan somnade jag klockan 20 och sov till 09 imorse. Ny dag, nya tag!

Också har vi haft en dag idag med :)

Idag har jag minsann varit ledig! Så imorse när jag kom hem från Tina kastade jag mig i duschen och sedan begav sig jag och mamma till Varberg! Vi shoppade, fikade och sedan åkte vi till pappa som ligger på sjukhuset med sitt dumma ben som aldrig vill bli bra! Men nu håller jag alla tummar att detta var den sista operationen.
Älskar dig pappa!

Sedan handlade vi mat och åkte hem till Linda för vi är hund- och husvakt! Jag och mamma sköter det hela ypperligt, vill jag lova. Linda m. familj har åkt med grannarna till Tylösand, och vet ni vad grannarna precis gjort? Anlagt en pool. Så ikväll ansåg både mamma och jag att vi har minsann fulla rättigheter till att använda det bästa av båda husen!
Så vi hällde upp varsitt glas rött, gick över till poolen, kastade oss i och nu har vi grillat. Korv är sjukt underskattat! Och att ha pool är verkligen helt fantastiskt :)
Korv a'la Andreas! Stark Mergues korv med ketchup, potatissallad, grillkrydda och tomat. Dock utan rostbiff idag, som det ska vara på egentligen! :)

Tack för en mysig dag, älskade mamma!