Hej!

Jag tittade på den där fotoDVDn häromdagen och köpte ny kamera. Jag är på G! Jag älskar att fota! Det är en passion, japp japp!

Det är väldigt stor skillnad att fota i RAW eller fota i JPEG. I RAW kan man redigera bilden på ett helt annat sätt, det känns nästan oändligt vad man kan göra med bilden! Agnes är den första jag fotat i RAW, så ni får en bild till på henne, men vad gör det? Hon är ju så toksöt så det är inte klokt. Egentligen har hon ketchup runt hela munnen och upp på kinden, men vad gör det när man har photoshop?! :)

Onsdagen den 30 mars = vår!

Vilken dag jag haft! För det första: Både jag och Andreas har varit lediga hela dagen. Bara det!
Men nu till det bästa. Det är svårt att få till det att träna i Fjärås när jag ofta är i Göteborg, så jag tänkte att med friskvårdsbidraget man får från jobbet så köper jag ett kvartalskort i Göteborg! Sagt och gjort, så imorse drog jag till Andreas gym och gick på Body Pump 11.30-12.05 och sedan Core efter det i 25 minuter. Gött! Sedan åkte jag hem och åt frukost för att snart snöra på sig skorna igen för att ge oss ut på promenad med Wille.

Det har varit underbart väder idag, så vi bestämde oss för att gå ner till Eriksberg och fika.
Där satt vi på ett café alldeles vid vattnet i solen och bara njöt. Våren är bäst! Och det värmde riktigt gött i solen.
Mys! Eriksberg är verkligen toppen.
Wille låg nöjt nedanför.

Sedan promenerade vi vidare, vi hittade en freesbee i en park till Willes (och vår!) stora lycka, och Herre min Gud vad vi gick! Helt plötsligt hade vi varit ute i 3,5 timmar, inte ens Wille sprang i förväg längre. Efter 4 underbara timmar i solen kom vi hem igen. Jag la mig i badet medan Andreas klippte sig nere på torget och nu står han i köket och lagar middag. Jag får inte veta vad det är och inte hjälpa till, ibland är killar bara BÄST!

Jag har verkligen haft en toppenbra ledig dag, tack Andreas och Wille :)