Minnen!

Sitter och skrattar och blir alldeles varm i hjärtat när jag ser filmerna som producerades när tvillingarna Carlsson och jag var i Milano förra sommaren! Så galet roligt, hade filmerna varit något sånär rumsrena hade jag laddat upp dem här, men det är mest fyllesnack och dumheter ;)
Finaste tjejerna i världen, både utvändigt och invändigt!

Från en dag till en annan..

Då var man tillbaka i Båstad igen efter nära 2 veckor hemma. Känslan när jag vandrade in i lägenheten imorse med Wille i släptåg var iaf att här är mitt hem. Hemma hemma är i Kba men denna lägenheten är verkligen bara min och Willes, go känsla vill jag lova :)

Jag har varit i skolan, vi hade Företagsekonomi. Tackar återigen Tjolöholm för att jag har konterat typ 20 000 kvitton där, dagens lektion med olika konton var verkligen inga problem ;)

Sedan for jag och Wille av hemlig anledning till Halmstad för att på vägen till Båstad igen stanna i Laholm för promenad samt veckohandling på Maxi. Jag köpte frukt och grönt för 200 kr. Jag kan verkligen inte handla billigt, jag tycker verkligen att livskvaliten försvinner om man inte köper vad man vill äta!

Så nu jäklar fortsätter jag med viktnedgången här i Båstad, hemma äter jag mest godis och feta såser, men här i Båstad går jag timme efter timme vid havet med Wille, äter nyttigt och gör fruktsallad varje kväll :)
Lättar att hålla disciplin när man är själv alltså..

Nu ska jag ännu en gång gå genom min presentation om Mediekompaniet inför morgondagen!

<3

Du är bäst, Andreas Hofling!