Trött tjej!

Idag är det FREEEEEEEEEEEEDAG! Fredagen den 27:e april innebär att jag ska spendera sista natten i lilla lägenheten i Båstad inatt! Imorgon överlämnas nycklar och jag återvänder aldrig till det som varit mitt hem i 8 månader!! (alltså, lägenheten, Båstad kanske jag kommer tillbaka till jue) (speciellt till sommaren, har hört att det är mycket folk här då) (för det kan man inte säga att det varit under mina månader här!!!!)

Bittertjej88.

Jag är flummig för jag är trött. Igår var det redovisningar hela dagen, sedan bjöd skolan på middag på en restaurang här i byn och klassen drack lite vin och hade det trevligt! Vi hade även prisutdelning för bästa presentationsgrupp samt bästa helhet och reklamutforming...... Trumvirvel....... Vi vann båda! Min grupp vann båda! Vi är så jävla bäst.

Man kan ju tro att jag är trött för att vi firade med champagne igår, men icke! Jag har sådan DJÄVULSK träningsvärk i framsida lår vilket innebär att varje gång jag rört mig inatt har jag vaknat och trott att någon satt en KNIV i mina lår. För er som inte vet ligger jag still typ 1 timma av mina 8 timmar i sängen vilket innebär att jag VAKNAT heeeeeela tiden. Fantastiskt. Typ som att ha ett litet barn kan jag tro, fast mina lår gjorde ont och tacka Gud för att det bara handlar om en natt och inte varje natt i typ 3 år.

För övrigt, kompisar, så saknar jag någon galet mycket där uppe i Göteborg, men imorgon får jag åka hem! Hallelulja :) Först kommer mamma, pappa & Linda med flickorna ner och hjälper mig flytta- världens bästa familj, det är min det!

Ha en himla bra dag!

I made it!!

Idag lyckades jag äntligen gå upp ur sängen utan att snooza! Det där snoozandet har gått över styr i Sarahjoh hemmet, men idag satte jag mig direkt upp i sängen och vet ni vad?? Jag känner mig piggare idag än vad jag brukar!

Sen om det beror på att jag drömt massa inatt, att vi ska ha sista dagen med redovisningar idag eller för att jag är kääääär kan jag inte säga, men nöjd är jag!

Nu blir det morgonpromenad- vill man bli fin får man lida pin och jag ska vara jävligt fin på beachen till sommaren så det är bara till att ge sig ut!!

Ha en bra dag alla :)

Dags för en uppdatering, kanske!

Hej!

Sista veckan i Båstad är kommen- kan ni förstå? Det kan inte jag! Nästa vecka börjar praktiken... men först är det Valborg! Och den ska firas i Lund och det ska bli galet roligt :)

Helgen då? Den var grym. Mysig, rolig och fantastisk. :)
På lördagen åkte vi till Onsala och promenerade vid havet, åt glass i Gottskär och fiskade vid en hamn där i Onsala. Jag tröttnade som vanligt på att fiska efter några kast så jag satt mest i solen och njöt!
Och här satt jag :)
Efter fiske och att solen gått ner åkte vi till Harrys i Kungsbacka och åt middag med några vänner till J. Trevligt! Söndagen var lugn, och i måndags åkte jag tillbaka hit till lilla Båstad.

Både idag och igår hade vi grymma föreläsare på skolan! Idag var det inspirationsföreläsning inför LIA:n och dagen avslutades med en Feedback övning. Hela klassen skulle rotera så att alla sa Feedback till varandra. Mycket nyttigt och roligt att höra!

Nu väntar jag på GCB på 5:an, helt fast i den serien! :)