Memory lane..

Går rundan jag och Wille gått en miljon gånger här i Båstad. Ser hundar med sina hussar springa på stranden, själv går jag med musik i öronen och har ingen att titta efter. Ingen att ständigt söka med blicken och ingen som vill att jag ska kasta boll. Jag är ensam, och det är så läskigt påtagligt här där jag går på våra stigar. Snart ska jag gå förbi ekorreträdet där han alltid stannade för att titta efter ekorrar och nu sitter jag på bänken där vi alltid stannade och hade Wille varit med hade han stått vid vattenbrynet med vetskap att här får han inte bada men man måste ju försöka ändå.

Tänk vad man kan sakna någon. Tänk vad mycket man minns, små detaljer som plötsligt dyker upp i tankarna som kan få en att le eller bli ledsen.

Jag tänker sitta här en stund till, ensam och utan en Wille som lägger bollen vid sidan om mig. Kanske att jag gråter, men sen ska jag gå vidare längs stigen. För det är så livet funkar va? Man minns och går vidare. Fokuserar på annat så man för en minut får glömma hur det en gång kändes att ha en liten röd bästa vän som var det finaste jag någonsin sett.

Examen är så galet nära nu!

Godkväll :)
 
Idag har jag suttit i 3 timmar och gjort en kicking ass grym Powerpoint-presentation! Jag tycker verkligen att det är kul att jobba i Powerpoint och kan sitta hur länge som helst och hålla på med detaljer och effekter och färger! Jag är klar med stödorden med. Har gått genom allt jag ska säga 2 gånger (dock pratar jag mer än de 15 minutrarna som är satta för oss, men det får bli bra ändå) och det är alltså specialarbetet som skall presenteras imorgon.. Ska bli kul! Jag har kommit fram till att jag i hemlighet gillar att stå på scen och presentera saker. Nervositeten innan gör mig glad och efteråt gäller bara euferi. Det är jag och en till som gör våra presentationer imorgon, de andra 5 gör på torsdag och tänk vad skönt! Då kommer jag att vara helt färdig.. Fan vad skönt! På fredag är det examen.. Galet!!
 
Nu är det snart svenska Hollywoodfruar. Ska ni titta? Den där Gunilla gör att det knottrar sig på armarna jag bara hör hennes röst men det är minsann underhållning på hög nivå! :D
 
Ha en trevlig kväll alla :)
 
//Gladtjej88

Hejdå helgen

Vilken helg! Och vet ni vad? Jag överlevde säljsamtalen med bravur. Högsta betyg för fröken Johansson, och ännu en gång fick man överbevisat för den där lilla elaka rösten som så ofta dominerar inuti kroppen att jag faktiskt kan. :)
 
Så vid klockan 11 i fredags och med lyckliga fjärilar i magen tog jag bilen och åkte hemåt. Först till Fjärås för lite häng med mamma och pappa, och sedan in till kärleken. Han fixade middag och sedan grät jag (vi) floder till filmen Vid Din Sida. Gode Gud, låt det aldrig hända min mamma någonting.
 
Lördagen började på bästa sätt med massa mys, morgonpromenad och inhandling av frallor och leverpastej. Sedan solade vi och bestämde att idag ska vi på bio! Bokade biljetter till Batman och åkte ner till stan vid 16 för inhandling av presenter till Jacobs galet söta brorsdöttrar som fortfarande inte fått någon födelsepresent. Efter detta promenerade vi genom stan till Bergakungen för middag på deras restaurang de har där.. Den är grym! Galet god mat, jag tog en pizza och den var sjuuuuuuuuukt god! Sedan filmen.. Jag hatar ju Batman! Vägrade egentligen se den MEN efter Sannas övertalning och nästintill hot att denna måste man se fick det ändå bli den filmen. Och vet ni vad? Den var grym. Det var den, bra gjord och riktigt bra skådespeleri. Första Batman filmen som jag faktiskt gillar.
 
Söndagen spenderades i Beachvolleyhallen tillsammans med födelsedagsbarnet Sanna och Felix med flera och Jacob fick träffa det gänget. Mycket roligt men idag har jag galen träningsvärk, två timmar beachvolley är fantastiskt jobbigt!!!!
Sedan fick jag hålla bebisar... Alltså, tvillingar är så jäkla häftigt. Och de är så fina, och så små! Nu, precis en månad efter deras födelse väger de båda runt 3500 g, förstår ni då hur små de var när vi var där första gången? Nu är de ju som "vanliga" bebisar, fast lite sötare då förstås :)