Sjuuk!

Jahaja. Då kraxar man som en kråka här hemma och hostar bort lungorna både kväll och morgon. Härliga tider! Lediga tider! Vem blir förvånad att man belönas med dunderförkylning när man äntligen skall vara ledig några dagar? INTE JAG!
 
Fast i för sig skonade förkylningen mig från att just i detta nu befinna mig på Ullared med shoppingtokiga systrar, det var ju ändå ganska snällt tycker jag.
Skall snart in till KBAmässan och träffa min man. Jag ska nämligen hämta upp ett par supersnygga jeans som jag köpte på JC igår som de nu lagt upp åt mig. Också ska jag visa Jacob ett annat par som jag hittade men inte köpte då jag inte vet om de är så snygga som både jag och Jenny tyckte.. Får se vad han säger om dem!
 
Snart nyår kompisar och jag har laddat med två nyårslöften.
Också har jag på känn att 2013 kommer bli ett fantastiskt bra år- det ni!
 

När drömmar går i uppfyllelse

21:a idag mina vänner! Bästa dagen på året, om ni frågar mig.. :D
Väcktes med skönsång imorse. Jacob hade varit uppe och bakat scones till mig på morgonen, bara det gjorde att jag ville fälla en tår för att han är så galet omtänksam!
 
Men, det var inga paket på brickan. Så som den lilla tjej jag faktiskt är utbrister jag; men vart är presenterna?! 
 
Jacob lämnar rummet för en sekund och kommer in med det största paket jag någonsin sett. Säkert 1,5 meter långt, en jättelåda! Jag blir lycklig, jag älskar stora paket. 
 
Jag försöker fundera. Är det en lampa? Den är stor men inte tung. Och det kändes som ett lite för stort paket för att vara ett skoj-paket där innehållet är något litet. Jag har helt enkelt ingen aning när jag river upp pappret, kommer in till dess innersta och ser mitt egna överkast. Okej, det var ett skojpaket. Under där ligger det finaste jag någonsin fått:
 
 
Det är inte hela bilden, men nästan! Jag öppnar fliken ni ser där till höger, och drar ut två A4.
Läser, ser att det är biljetter och att det står "The Script" Här, mina vänner. Här börjar jag gråta. "Vart är det?" stammade jag fram, jag hade ju ändå förstått av framsidan att det handlade om Irland, men det kunde väl inte vara sant....? 
 
Jo, det är sant, log Jacob. Herre min gud vad jag blev glad! Jag grät, jag skrek och jag pussades.
Jag och Jacob ska åka till Dublin och se The Script!!!! Det jag sagt till honom sen vi träffades är min stora dröm, att se Script live på sin hemma-arena, också fixar han detta!!! Kan ni förstå varför jag valt honom till min man nu eller?!
 
Har gått runt som ett litet lyckopiller hela dagen, det här kan bara inte vara sant. Dublin, The Script, Jacob. Jesus vad jag längtar!!

Lussekatter!

Vilken lördag!
Mysfrukost, mysdag och lussekattsbak. Jag har hittat den finaste mannen, så det så!
 
Snart blir det jobb. Såhär såg det ut på jobbet häromdagen:
 
Och lite senare såg det ut såhär:
 
Jag & mamma tog flyget till Paris förra fredagen. Vilken helg! Shopping från morgon till kväll- minst sagt!
 
Avresa med världens bästa mamma.
 
Och lite shopping...
 
Saknar mitt Bus med! Var så längesedan jag träffade honom nu...
 
Nu ska lussekatterna in i ugnen visst! 
Sedan blir det jobb... 4 dagar julbord kvar innan jag är leeeeeeeeedig!
Längtar :)