Fina tjejer!

Klockan är snart 13 och jag får inte mycket gjort! Men man får väl mjukstarta sin ledighet va?
Har diskat lite. Vi bor 5 pers i Jacobs lägenhet just nu, förstår ni hur mycket disk det blir då? En del, ja. Varför regnar det så fasligt? Fick vi bara de där dagarna förra veckan med fint och varmt väder? 
 
Denna bilden gillar jag mycket från i fredags. Det där med att vara vänner är svårt när man haft två kalas på en dag och en himla massa gäster. Det började ju frid och fröjd, Ida ville också ha cykeln men Agnes förstod ju att båda inte kunde cykla. Så hon gick av och höll styret på ena sidan och erbjöd Ida att hålla cykeln på andra sidan. Ok, det gjorde dem.
 
 
Helt plötsligt och på några sekunder förändras situtationen och denna bilden blir till. :)
 
Från glad till ledsen på 2 sekunder :) Tokungar! Trötta tokungar efter en dag full av bus och skoj :)
 
 

Får man längta till hösten?

I höst händer det grejer minsann!
Jag flyttar in till Göteborg till min finaste Jacob, jag börjar jobba på Tjolöholm och nu äntligen kan det planeras resor igen! Ska bli så fantastiskt underbart att få in lön på kontot igen! Så det ska bli långresa, men helt åt andra hållet mot vart mina senaste långresor har gått :)
 
För övrigt är jag LEDIG nu! Jag ligger fortfarande i sängen, lyssnar på musik och funderar på vad det blir till frukost. Gött som tusan :)

En väldigt bra vecka träningsmässigt.

Jag är på G! Denna veckan har jag gymmat 4 gånger och gått morgonpromenad 2 gånger. Det ni! Inte varje vecka som ser ut så, MEN, nu ska de banne mig se ut så från och med nu. Vad som gör det hela väldigt mycket lättare är förstås att Jacob också vill träna och trots att han ligger och sover så gött på morgonen så svarar han "mmmmm" när jag frågar om vi ska ut och gå. Världens bästa, det är han allt! Och det är kul att träna med någon som kan och som får en att gå dit när man inte riktigt orkar. Som jag gör med honom på morgonpromenaden, ungefär :)
 
Idag är det söndag och denna helgen har inte inneburit någon alkohol alls för mig! Men det har varit en slapp helg ändå. Igår när det regnade som aldrig förr satt vi inne och kollade TV och mös, och idag har vi inte gjort många knop.. Tränat, varit en sväng på IKEA (där vi slog rekord! handlade för 58:-!) och nu vankas det maaaaaat!