Bullbak & sjuk tjej!

Hej!
 
De har gjort om lite här på blogg.se och appen har legat nere, så jag har ett inlägg från i lördags som fortfarande inte kunnat publiceras! Men i korthet så stod det där ett stort GRATTIS till Fia som fick en liten tjej i lördags, jag vart så glad när jag fick höra och jag hoppas få se henne någon dag :)
 
I fredags bakade även jag och Jacob bullar! Han har tjatat om detta i flera veckor och nu fick vi äntligen gjort det, och herre vad goda de blev! De var jästa och bakade lagom till andra halvlek i matchen Sverige-England, men inte vann Sverige för det tyvärr! 
 
 
 
I lördags jobbade jag bröllop på Tjolöholm, det var ett himla fint bröllop! 
 
 
Söndagen spenderades med mina favorittjejer. Agnes skrattar numera på beställning, man säger "Skratta, Agnes" också får man en sån här bild :D
 
 
Sen skrattar vi båda två och då får man en sån här bild <3
 
 
Igår var vi på Liseberg med jobbet. Försäljningschefen från Stockholm var nere med sin dotter och på kvällen åkte vi dit. Åt skaldjursplatå, drack rosévin, gick i gasten och åkte attraktioner. En himla trevlig tisdag!
 
 
 
 
Jag vaknade dock ännu mer förkyld imorse än vad jag var igår :(
Galet förkyld! Fick gå hem från jobbet och nu är jag hes och hostig och snuvig.
Inte kul! Har pressat 5 apelsiner och 2 citroner för att få i mig lite C-vitamin jag VÄGRAR nämligen att vara sjuk på midsommar!!
 
 

Milen

Ikväll var Jacob och jag ute och gick nästan en mil, 9,60 om man ska vara exakt! Nu är jag helt slut i benen- mina easytones gjorde inte promenaden lättare om man säger så! Och imorgon blir det upp för tredje morgonpromenaden denna veckan- det går bra nu!

Igår kväll hälsade jag på Linda och tjejerna. Gudars vad jag älskar dem! Och herre vad stora de blir fort.. Agnes snackar för fullt och leker och busar och Ida går efter och härmar Agnes i allt. Mitt hjärta smälter flera gånger om när jag är där vill jag lova! När jag åkte var det dags för kvällsbad och Ida var i sitt esse!

Och Agnes-tok hade snutten på huvudet, ville bli fotad och se resultatet. Det är mosters tjej det!! :D