God morgon

God morgon denna soliga fredag tänkte jag skriva men det vore lögn för jag har inte rest mig från sängen än, så jag antar bara att det är fint väder ute!!

Klockan är 07 och det är dags att fixa det sista av packningen och sedan plugga en sista gång. Håller ni tummarna att jag klarar tentan idag?

Jag drömde om Milano inatt, det var jätteskumt, men roligt! Så jag bjuder på en bild från den resan:

Hej

Idag hoppar jag över att titta på Revenge till förmån för mitt pluggande.
Jag hatar just nu mitt pluggande.

Men imorgon är det tenta och sedan är det PÅSKLOV, kan ni förstå? Jag har förstås att plugga på på lovet med, man skall ju inte få vara sysslolös när man har lov. Det verkar ju vara en lärares värsta mardröm att eleverna skall få vara lediga och ha det skönt.

Men jag är inte bitter! För ikväll har jag solat. Också har jag fått städat mellan allt plugg. Plugg, städ, plugg, packa, plugg, sälja annons, plugg, sola. Där har vi min kväll!

Föresten har mitt leverpastejsätande nått nya höjder. 3 paket i veckan, det äter jag. Och då äter jag mestadels bara mackor till frukost*. Mina mackor kan numera betecknas som leverpastej med macka, det är galet. Jag älskar leverpastej! Men 3 förpackningar i veckan.... Hmm. Får kanske dra ner på den där konsumtionen.

Kanske.
*När jag läste den meningen själv förstod jag att den var lite svår att förstå, till och med för mig som skrivit den. Jag menar alltså att jag nästan bara äter mackor till frukost, någon dag slinker det ner en macka även till kvällsmat men jag äter ju inte mackor till lunch och middag. Nej nej. Där har jag andra cravings som måste uppfyllas för att fröken Johansson skall funktionera.

Här har vi det

Jag kom på det! Jag känner mig blek och ful, jag ska sola i eftermiddag! Jag behöver få lite färg så kanske jag blir glad igen. Kanske, kanske.

Hoppas, hoppas.