En dag på stan

Ikväll är jag glad långt in i själen, tänk vad lite kvalitetstid med mamma kan göra!
Hon kom in till stora staden idag för vi skulle hitta bröllopsklänning till henne*.
Vi hittade 2 vääääldigt fina klänningar inne på NK i första butiken vi gick in i!!! Så vi fick lägga undan dem med tanken att man kan ju inte köpa i första butiken, men vi fick snart inse att de klänningarna vi hittat kunde inte slås av några andra klänningar :D

Mamma hade tydligen ett behov av att skämma bort sin yngsta dotter så jag fick med mig en supersnygg hatt hem och ett linne- tack världens bästa mamma!
Vi avslutade en perfekt eftermiddag med en pizza och ett glas vin på Sense och sedan följde jag mamma till bilen. Och gudars vad jag älskar dig!! Du är så fantastisk och jag känner mig så otroligt lottad att du är min mamma. Älskar dig av hela mitt hjärta <3

Nu är jag hos Jacob. Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att åka till Malmö med MK, vi ska sova över där och gå på Mediamecca. Ska bli skoj! Och på fredag bär det av till huvudstaden, full fart i några dagar!


*Ja, alltså inte till mammas bröllop, utan klänning till Jennys bröllop. Förstås.

Glad tjej!

Vilken shoppingdag!
Imorse klockan 8 begav sig Jacob och jag till Kyrkogatan 13 för att gå på Levi´s utförsäljning av provkollektionen från våren. Väl där var det galet bra priser och snygga grejer! Så vi köpte ett par jeans till J, tre t-shirtar till mig och en tröja för 750 kronor. Himlans bra, tyckte jag och när jag berättade för MK ville förstås alla här med gå dit. Så jag och Paula gick dit nu i eftermiddags och då hittade jag ännu lite mer grejer! Ett par byxor, en jeansjacka och en till t-shirt för 600 kronor och det känns som att jag TJÄNAT pengar idag! :D

Nu ska jag fortsätta och göra färdigt min kundlista- imorgon blir det telefonrace för min del!

Flickan med drinkbiljetterna

I torsdags var jag på mitt första MediaMecca! Mediamecca är en kväll för allt mediefolk och arrangeras i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Mediekompaniet där jag gör min praktik är sponsorer vilket betyder att jag hade några drinkbiljetter till mitt förfogande, typ så här många:
Mina två kollegor här på MK gick hem väldigt tidigt p.g.a den där fotbollen men jag tänkte att jag stannar minsann kvar, jag har typ 200 drinkbiljetter och bör nog inte gå hem redan.. :)
Så jag åt en räkmacka med Vi i Villa gänget, pratade med en föreläsare från skolan och knöt kontakter- och hade hur kul som helst! Och på torsdag är det dags igen, fast denna gången i Malmö!

Helgen har också varit fantastisk. Hur skulle den kunna bli annat när SVERIGE VANN EUROVISION?! Loreen- vilken stjärna! Jag var i Helsingborg med tvillingarna Carlsson och man kan säga att vi minst sagt blev lyckliga när vi insåg att Sverige nästa år kommer få arrangera tävlingen- jag vet att vi kommer göra det galet bra!På fredagen tog jag årets första dopp också! I en sjö här i Göteborg. Vi grillade även korv- jag älskar korv, ju starkare desto bättre :D På lördagen låg vi vid Smithska udden och då hoppade jag även i havet. I havet var det kallt! Men luften var ändå så varm så det gjorde inget alls :)

Nu är det måndag igen, men veckan kommer nog gå fort. Torsdag-fredag är jag i Malmö och helgen spenderas i Stockholm...

Ha det bra!