Julborden är igång

Hej!
 
Jag gillar verkligen vädret som är nu. Det är kallt som fan, men man känner att det är snö på gång och jag älskar snö! Jag älskar vintern. Men! Den hade inte behövt vara så förbannat lång.
 
Har fyllt i min lönerapport för november nu på morgonen. 160 timmar på Tjolöholm + deltid på Wint. Också undrade jag varför jag har huvudvärk och är konstant trött? Men det är lätt värt! Jag har världens bästa jobb. x 2!
 
Igår var det så julbord. Jag älskar att jobba julbord. Det som jag inte älskar med julbord fast som jag egentligen älskar men som jag inte borde älska är att man ständigt småäter. Igår hade jag dille på köttbullarna. Så fort köksmästarna vände ryggen till var jag snabb som en amöba bort till bläcket med köttbullar och stoppade in flera likt en hamster och gick nöjt och obemärkt därifrån. Mycket gott. Jag skulle gissa på att jag åt minst 20 köttbullar igår, det är inte dåligt alltså.
Något annat som hör julborden till är att dricka äpplemust. Minst en liter varje kväll, annars känns det inte som ett riktigt julbord. Nej, det kanske inte är så smart att smälla i sig 20 köttbullar, 1 liter äpplemust och några ischoklad därimellan (och sill! men det är ju bara protein... visst?), men det är ju bara julbord.... 15 dagar om året! Hihi, så många pass har jag. Kommer bli en rund liten mage på mig lagom till jul, får skylla på att man måste hålla värmen på nåt sätt...
 
Nej, nu ska jag åka till IKEA! Härliga tider, alldeles själv ska jag åka dit och det ska bli fantastiskt. Julpynta är INTE kul men julstjärnor med glitter tycker jag mycket om. Så det ska inhandlas!

Sjuk i mitt lilla huvud

God dag.
 
Jag har tappat allt mitt tålamod och troligen gått och blivit hypokondriker. Jag har ont i huvudet, ser ni. Tredje dagen idag med ont i huvudet och jag fattar ingenting.
1: Jag har aldrig huvudvärk
2. Det här är en konstig huvudvärk, det gör ondast när jag böjer huvudet framåt eller bakåt. Då känns det som att allt i huvudet åker framåt/bakåt och det gör ont i pannan. Inte i tinningarna alltså, där jag skulle haft ont om jag mot förmodan skulle få min "vanliga" huvudvärk.
 
Min egen slutsats så här på torsdagsförmiddagen: Jag har fått en hjärntumör. Det känns verkligen som att något trycker på i hvuudet och jag håller på att bli galen. Folk i min omgivning kanske tror jag blivit det med då jag fullständigt bryter ihop för ingenting och blir arg. Mycket skumt! 
Och väldigt skönt att få skylla sitt humör på någonting, det hör minsann inte till vanligheterna!
 
Vad annars?
Min iPhone5 har inget batteri. Den laddas ur på en halv dag och jag var nära att kasta den i marken igår när den dog när det var 8% kvar. Och jag skulle åka spårvagn hem och hade glömt spårvagnskortet i bilen! Då, mina vänner, var det nära att lille iPhonen hamnade på spåret. Framför vagnen.
Reklamation på den kanske?
(och ja, jag har stängt av alla jävla program hela jävla tiden så det finns inte en enda programjävel igång på telefonjäveln!)
Avreagerad. Tack :)
 
Nä, om man ska dra sig till jobbet nu kanske? Första julbordet idag, jippie! Julmat, snart ses vi igen :D
Först; bilder.
 
Mysfrukost till mig själv imorse. Var ute på morgonpromenad och handlade med mig frallor hem. Och leverpastej. Förstås! Vad tror ni om mig egentligen?!
Jacob har föresten börjat ifrågasätta mitt leverpastejsätande. Så nu har vi begränsat mitt intag av sådana där askar till typ 3 i veckan, mer bör man nog inte äta säger Jacob. Jag kan hålla med. Mitt beroende har tagit nya höjder. Älskade leverpastej.
 
Jag har lärt Jacob spela 500! Också har jag lärt honom hur det känns att bli brutalt krossad i 500 med, förstås. Än har han inte vunnit en enda gång men tjatar ändå att han vill spela. Samma med mamma när jag är hemma. Vad är det med dessa 2 och önskan att förlora mot 500-mästaren moi??
 
Vi var på Manana i fredags, min kärlek och jag. Som jag saknat Manana. Sjuuuuukt god mat! Jag älskar Tapas. Fast i fredags insåg jag att jag älskar Sangria ännu lite mer. Sangria på Manana... M mm mmmm!
 
Något fantastiskt hände i söndags. Först duschade jag. Sedan fönade jag håret. Sedan plattade jag. Sedan hade jag lite tid över innan vi skulle på namnkalas så då lockade jag håret. Jag tog stora partier med hår och gjorde hela håret på 6 "lockningar" för lite större lockar. Och de höll!!! De höll genom blåsten till kalaset. De höll under kalaset och de höll till och med i regnet hem från kalaset! Vadan detta plötsliga liv i mitt superraka hår?? Kanske är det torrt? Kanske är min nya produkt jag köpte hos frissan senast svaret på mina många år av önskan att kunna locka håret och det håller mer än 10 minuter. Ja, jag var en lycklig tjej.
 
Nu- jobbet!
 
 

Äntligen fredag!

Hej!
 
Så äntligen har jag tagit fram min kära mac, det var allt för längesen vi sågs, jag och min kära. Flera dagar har gått och jag har inte haft tid att ta upp datorn, vad falls? Då vet man att man har fullt upp med annat, typ att jobba. För jobba har jag gjort! Men idag är jag ledig. Och imorgon. Och i övermorgon. Knappt man kan tro det är sant när man jobbat nästintill konstant i några veckor! Kraxar som en kråka gör jag här hemma. Har inte så ont i halsen mer än på morgonen men rösten vill inte riktigt vara med. Så jag tog ledigt idag med från jobbet så här är jag nu! Jacob sa innan han gick till jobbet att jag skulle vila och ta det lugnt heeeeeeeeeeeeela dagen. Så har inte varit fallet, förstås. Jag har grejat med alla grejer jag tagit hit till lägenheten. Jag hatar grejer! Vill slänga allt jag har istället för att hitta plats till det.. Men nu börjar det bli ordning!
 
För övrigt har jag fått en ny kärlek här hemma. Min iPhone 5 kom efter 7 veckors väntan, och den var så fin så fin. Mest fin för att den är vit, det får jag medge. Så nu har jag en 4, 4S och en 5a här hemma och känner att jag kanske inte behöver alla telefonerna. Men vad gör man med en gammal 4a egentligen? Köper folk sådana? 4S fick jag från jobbet så den är ju inte riktigt min på riktigt, den är här på låns :)
För övrigt vart jag riktigt arg på Telenor när 5an väl kom. Här har man gått och väntat i 7 veckor, också kan de inte skicka ut så man får sim-kortet samtidigt?!?! Herre vad dåligt. 
 
Jag känner mig som en liten hönsmamma på Tjolö också. Det är ju jag som satt schemat för serveringen vi har i matsalen och mamsell, och min kära personal har blivit som mina barn som jag inte riktigt vill lämna själva. Vill vara där och stötta och hjälpa, har dragit allt jag kommer att tänka på tusen gånger men de har försäkrat mig om att de ska klara sig själva hela helgen nu när jag är ledig. 
 
Hmm.
 
Tror jag ska ringa dit strax. Eller typ nu!