..what's gonna kill you is the second part.

Idag är det måndag, och äntligen kommer Jacob hem igen!
Jag ska hämta honom på flygplatsen senare, och det nästbästa med det, vet ni vad det är?
Att jag får köra Audin. Jag älskar, älskar, älskar fina saker och Audin står högt på min fin-fina lista. Koppla in mobilen, spela hög musik och dundra fram med en bil som inte låter som den skall falla sönder om en mil eller två. Det bästa med hela Landvetter-svängen är förstås att jag får pussa på min man, det förstår ni väääääl! :)
 
Igår var mor och far här och grejade ju, ska bli spännande att se vad Jacob tycker! Jag tycker det blev galet mysigt, så jag är övertygad om att han med kommer tycka det.. :)
För övrigt sov jag ju själv här även inatt, men det var lite läskigare inatt mot lördagnatt då jag tok-däckade av vin och diverse shottar och inte hann tänka allt för många tankar om vem och framför allt vad som skulle kunna ta sig in i lägenheten. Men, det gick bra. Jag somnade framför TV:n som är fantastiskt underbart och gick som en zombie till sängen när jag väl vaknade vid 01.30!
Vad jag skall komma till är drömmen jag vaknade av. Det var en mardröm!! När jag vaknade var jag så lättad att jag log stort- det är sant! Vad jag drömde? Jag var på ett hotellrum. Det skulle vara ett fint hotellrum, hålla hög standard och så! MEN! Det var hår överallt. I badkaret, på mattan. Jag gick på tå och ville gråta, visste inte vad jag skulle göra eller hur jag skulle kunna sova i detta rum, och där vaknade jag och blev SÅ lycklig av att inse att jag sov i min egen säng och inte skulle bäddas ner i en äcklig hotellsäng omringad av hår.. :) Jag är skadad, men det visste ni säkert redan, iaf ni som känner mig väl!
Jag HATAR HATAR HATAR att sova på hotell. Ryser bara jag tänker på det. Men jag ska jobba på det! Jag ska. Imorgon.
 
 

First, you think the worst is a broken heart..

Hej!
 
Vilken produktiv söndag trots hemgång sent inatt! Mamma och pappa har kommit förbi och kikat på lägenheten och som vanligt hjälpt till att fixa. Tack bästaste föräldrarna! Skulle inte klara en dag utan er <3
Så det var bara till att gå upp klockan tio imorse, städa, plocka undan och sedan fick jag även bakat en kladdkaka (!) innan de dök upp här i Majorna! Mys mys.
 
Igår var jag på trevlig förfest hos Tina & Amanda med Jenny & Sanna! Vi åt taco, drack vin och levde oss tillbaka till gamla tider då vi allihopa kommer från Fjärås.
 
Snart, när vinet nästan var slut, var det djupa diskussioner och konsert som gällde :)
 
Men vet ni vad det bästa igår var då?! Mamma och jag gjorde ännu ett försök till att plocka svamp. Vi brukar inte ha allt för mycket tur när vi är ute i skogen, svampen brukar hålla sig undan verkar det som, men igår, mina vänner, igår! Igår hittade vi maaaaaaassor med svamp! Så mycket att man tillslut inte orkade böja sig ner och plocka upp de medelstora.. Trattisar blev vinnaren igår, men inte var vi ledsna för det, vi älskar ju trattisar!
 
 
35 liter!
 
Gud vad smidigt det här var, att man kan koppla sitt instagram-konto till blogg.se
Nu kommer ni aldrig missa en instagram bild igen! :) 
 
Här är jag och min nya, fina jacka!
 
Jag var lite tveksam till den stora pälskragen till en början, det var jag. Men nu gillar jag den. När får man börja använda? Är det tillräckligt mycket höst nu?
 
 
 
Avslutar med två bilder på mina absoluta favoriter. :)
 
By the way, hur mycket längtar man till iPhone 5:an nu då?! GALET JÄTTEMYCKET! Snart, snart, snart får man en ny liten kärlek att vårda... :D