Favorit i repris

Idag kör jag en favorit i repris här på balkongen. Sol, och pannkakor med hallonsylt och banan med lite kvarg. Jag älskart! Har blivit en riktig helgtradition detta :)
 
Fast idag sitter jag här ute själv, det brukar jag ju inte göra. Jacob trillade hem klockan 05.30 i morse, så att väcka honom varken vill jag eller tror går. Har ställt ett glas vatten & två ipren jämte honom som den goda flickvän jag är... (kanske mest för att han förra veckan när jag hade haft middag här hemma med mina tjejer och inte kom hem förrän 04.30 hade diskat upp ALLT som fanns i köket)
 
Ja, han är verkligen bäst. Och han är min!
 
 

Rensar!

Oj, oj, här är det storstädning! I datorn. Längesedan jag gjorde något sådant här befriande. Har rensat bland kanske 3 000 bilder hittills och har kastat säkert 2 000 av dem. Underbart! 
 
Lite jobbigt att jag gjort 7 mappar av kanske 30? Hur många bilder har jag kvar då? Hur 17 har jag lyckats ta så många bilder?!? :)

Lite sjuk så där

Om bloggen, istället för mina ord, talade för mig så hade ni inte hört mig nu. Alternativt hade ni undrat vad för kråka som kraxar. Ja, jo. Jag har ont i halsen. Varför försvinner alltid min röst när jag blir förkyld? Min hals svullnar upp, jag kan inte svälja och min röst försvinner. Och jag vet precis att när detta släpper väntar veckor med snuva, och därefter hosta. Härliga tider framöver, alltså!
 
I natt måste jag yrat. Vi somnade, men plötsligt vaknar jag av att en grön dimma (?) är påväg i full fart mot mig. Som jag minns det vaknar jag med ett skrik, ser dimman i rummet och gömmer mig bakom Jacob som undrar vad som står på. Helt sjukt ju! När Jacob väl lugnat mig är jag som en jäkla kamin, helt kokhet och täcken och kuddar flyger ner på golvet. En sämre natt, kan man säga.
 
Men nu är jag vaken. Håller mig borta från kollegor och hoppas jag inte redan hunnit smitta dem. I morgon skall jag och Jacob på mässa i Örebro, men blir jag inte bättre så blir det ju inget med det heller.. kan ju inte stå och servera smakprover med en hals som är sjuk. 
 
Ni andra då, hur är er dag?! :)