Festlördag, en lördag i min smak

Festlördag. Gött! Ser mycket fram emot kvällen. Sanna & Robin har fyllt 25 och detta skall såklart firas. Yey! Sen utgång i Kungsbacka. Ni vet ju att jag älskar Kungsbacka så jag är glad och lycklig över detta. 
 
Jacob och jag har hängt på Frölunda Torg i dag. Köpt present och så. Druckit juice och ätit glass. Jag köpte ett mörkgrått nagellack, himla fint. Så nu sitter jag här vid datorn för det finns ju fan inget annat man kan göra när man målat naglarna... Världsproblem! 
 
Jag är trött och hungrig. Ingen bra kombo, för Jacobs del. Måste äta något innan jag blir ett monster. Är verkligen expert på att bli monster* Varför jag är trött? Jo, kanske för att jag alltid vaknar pigg som tusan vid typ 07.20 nu för tiden. Så även imorse, så för att inte väcka stackars Jacob vid denna arla timme gick jag och tränade ben. De skakade vill jag lova! Sen köpte jag med frukost hem och väckte den där mannen.
 
Nä, nu ska jag göra mig lite i ordning! Alternativt äta mat först... Får se, kanske jag har mer kontroll på mig själv nu för tiden? Jag hade det inte igår men idag är ju en annan dag för tusan!
 
 
*Dålig egenskap.

Kräftskiva 2.0

Tusan vilken grym helg vi haft! Igår morse åkte vi upp mot Bovaldstrand i Smögen till det hus där vi även förra året hade kräftskiva. Skillnaden i år mot förra året var absolut vädret. Lika trevligt sällskap, lika goda kräftor, men i år sken solen och jäklar vad det gör skillnad! Man kan sitta ute. Man kan bada, man solar och man bara njuter. Jag som trodde sommaren var över så kom denna helgen! Mycket tacksam för det. :)
Huset ligger några kilometer från Bovaldstrand så igår var vi där en sväng. Jesus vad fint där är! Frågade mig själv varför jag aldrig hänger i Smögen och varför jag inte förstått vad folk snackar om när de säger att där är fantastiskt? Nu vet jag. Smögen är fantastiskt.
Vi köpte med oss lunch från Bovaldstrand och åt i solen, sedan spelade vi Risk. Jag har aldrig spelat Risk? Är inte det konstigt? Vi var 11 så vi fick spela i lag. Mitt lag vann. Haha! Spel är verkligen min grej.
Sen dukade vi fram kräftor och västerbottenpaj och allt möjligt! Jag och Jacob hade inte köpt någon snaps så vi tog vad vi hade hemma... så ja. Tequilan ni ser där vid bordet är såklart vår. Tequila <3 Sarah.
Hej Robin! :)
Jaha. Vad har hänt här då? Efter Ring of Fire, Beerpong och Fuck the Dealer var vi alla sådär härligt glada. Tequilan, som ni ser, är ännu med och det är dags för Limbo?! Oklart vem som kom med den idén. Jag tyckte Limbo var värdelöst. Beerpong med. Ogillar starkt saker jag inte är bra på.
På morgonen vaknade vi till fullständig tystnad. "Lyssna." sa jag till Jacob. "Inte en enda spårvagn" 
Inte ens en bil! Ingenting! Tystnad. Sjukt eftertraktat när man bor i stan.
Vi åkte till Bovaldstrand igen. Det var riktigt gött i vattnet! Och pizza är ju som alltid som godast dagen efter fest.
Här var vi. Vi har bestämt att detta är en tradition som skall hållas, så på återseende hoppas jag verkligen! :)
 
 
Här har ni alltså en glad och lycklig tjej efter helgens festligheter. Jag har fått fräknar, ätit kräftor, druckit vin och spelat spel med härliga vänner. Vad tusan kan man mer önska?
 
 
 
 
 
 

God kväll

Oj vilket himla bra pass jag körde i dag! 30 minuter spinning och 30 minuter CXWORX (core)
Det bästa: Det var en man som hade spinningen, och han började med att säga "Jag är inte den pratiga typen, utan låter er känna och bli peppade av låtarna." Halleluja! tänkte jag och ville göra båda tummarna upp men lät bli.
 
Corepasset höll en norsk tjej i. Vad är det med norska egentligen? Jag kände spontant att hon var typ världens trevligaste tjej. Kan norrmän låta arga? Jag undrar det.
 
Nu ligger jag i soffan. Väntar på Idol. Äter dumlekaka. Sluta vad gott det är med dumlekaka alltså! Har den väl gömd så inte Jacob ska ta en endaste bit. Han är inte ens så förtjust i dumlekaka, men jag tar inga risker! Dumlekakan är min. Bara min.