De där två...

Hej igen!
 
Jag åkte med Linda & David och tjejerna några timmar i dag. Det är mycket tokigt som sägs under några timmar vill jag lova! Det börjar med att Agnes redan från starten efter första stoppet börjar:
 
"Men snälla nån, är vi inte framme snart?"
"Pappa, kör fortare, ska du stanna bilen eller?"
"Kör oooooooom den där bilen!"
"Mamma, är vi framme snart eller inte?"
 
Moster Sarah:
"Inte."
 
*Arg blick från Agnes.
 
"Är vi framme snart?" Har fått en helt ny innebörd.
 
Sedan, här i stugan, där vi har utsikt över backarna utbrister Agnes:
"Men herregud Moffa! Hur lång är den där backen egentligen?!?"
 
Trevlig fjärde advent från oss! :)
 
 

En dag som i fredags

Jag blev förresten firad redan på fredagen. På jobbet hade de köpt present och morotsmuffins- min absoluta favorit av alla fikagrejer. Mina kollegor är bäst! Och det tyckte jag faktiskt innan de fjäskade och gav mig presenter och grejer... ;)
 
 
Jag var ingen värdelös flickvän på fredagsmorgonen den 20:e heller! Jag gick upp och gjorde en pannkakstårta med blåbär och nutella. Min första pannkakstårta- helt sinnessjukt god! (om jag får säga det själv... vilket jag ju får)
 
 
Sen, efter jobbet, köpte jag med en liten champagne hem för Jakie och jag skulle på dejt. Vi drack upp champagnen och tog vagnen till Tranquilo. My god, vilken mat. Rekommenderar ALLA att gå dit, drinkarna, maten... allt var magiskt. Brasiliansk mat så starkt som tusan, men jag gillart.
 
 
Jahopp. Det var en fin fredag i mitt liv det!

En 25-årsdag senare

God dagens! 
 
Här sitter jag i en stuga i Sälen. Jag kan erkänna att jag haft ont i magen ända sedan vi bokade detta, men jag är positivt överraskad. Väldigt positivt överraskad. Stugan är jättefin! Och framförallt: FRÄSCH. Eller ja, så fräscht något kan bli där det tidigare bott andra äckliga människor. Känns nyrenoverad. Det gillar jag.
 
Men nu till något annat! I går var det ju min födelsedag. Jag älskar lite att fylla år om man säger så. Jacob gjorde mig inte besviken med sång och nybakta scones på morgonen. Och ett stort, platt paket, innehållandes:
 
 
En spaweekend till Stockholm!! Och, kanske det bästa, ser ni längst ner till vänster i bild. På fredagen skall vi gå och se James Arthur! I löve James Arthur. Jag är lite orolig att jag kommer vara ensam där, jag vet inte nån annan som lyssnar på honom... men här ska ni få. Lyssna och njut:
 
 
Om jag är glad och lycklig för att jag har världens bästa man? Ja, det kan man verkligen säga. Glad, tacksam och lycklig. Vareviga dag. Världens bästa Jacob, som gör mig till en lite bättre människa varje dag.
 
Sedan, efter mysig frukost på sängen så blev det full fart. Minst sagt. Klockan 11 kom min familj med alla respektive och barn och mormor och farmor. Vi bjöd på scones och snittar och lite allt möjligt och fick alla precis plats kring soffbordet. Väldigt trevligt! Och massor av fina paket... allting var verkligen saker som jag ville ha/behövde. Tack allihopa!
 
Klockan 14 kom Jacobs familj, han fyllde ju år på fredagen. Så då bytte famijlerna plats och min åkte hem. :) Sedan, klockan 17, satte vi oss i bilen och åkte på julkalas med Jacobs alla vänner. 30 pers som tillsammans tog med sig allt som behövs på ett julbord. Fantastiskt trevligt. 
 
Ja, ni hör. Min 25:e födelsedag= en himla trevlig dag.