28 feb.

God morgon, god mooooooorgon!
 
Så vad gör jag uppe i denna arla timma?
Jo, det tänker jag berätta för er: Vi åker till DUBLIN idag!
 
Kläderna är strukna och packade, skorna är putsade, biljetter och pass i väskan, kameran laddad... vi är redo för en grym weekend, helt enkelt :)
 
Woopiladihooo! Vi åker IDAG! Vi ska se The Script IDAG! Vi ska dricka öl på en pub på Irland IDAG! Inte klokt, mina vänner, inte klokt. Och sjukt vad det pirrar i magen!
 
Nu drar vi. Hörs på söndag om inte innan!
 
Ja, jo, just det ja... OM något skulle hända med planet, så mamma: Du är min värld. Pappa: Du är bäst. Linda & Jenny: Jag älskar er till månen och tillbaka. Agnes & Ida: Bättre tjejer finns inte! Till mina vänner: Ni är underbara.
 
Så, med det gjort: NU DRAR VI!

Kallt, kallare, kallast

4 tröjor, mössa, raggsockar OCH tofflor har jag på mig just nu. Är helt jävla nedkyld. Känns som att mitt skelett skakar. Det är kallt på jobbet, nya lokalen är i en fantastiskt fin byggnad, men den byggdes när Jesus var barn så där är så förbannat KALLT, och det är ännu kallare här hemma. SKJUT mig eller GE MIG VÅR! (Eller ännu hellre, tortera hyresvärden tills han höjer värmen...) Jag är trött som fan på att frysa! Punkt på det.
 
#litelagombittertjej88

En onsdag som idag

Herre vad hår jag har dammsugit idag. De hämtade Wille vid 11.30, och det tog mig 40 minuter att bli av med alla håren av honom bara från soffan. SUCK tänkte jag då. Tur att han är söt! :)
 
Efter eliminering av hår i lägenheten tog jag mig till gymmet. 15 minuter spring, 30 minuter gym och 15 minuter solning. Perfa! Förutom att solning är farligt då... men fan vad segt det är att vara blek! (fan vad jag kommer hata mig själv när jag läser detta OM jag någonsin skulle få hudcancer..)
 
Blev helt sjukt, galet, jättesugen på hamburgare när jag skulle gå hem, så jag handlade med mig köttfärs och hamburgerbröd hem, och gjorde egna hamburgare. Har under kvällen funderat på varför man köper färdiga när det går så himla fort att göra egna som är så mycket godare! Men jag får nog inte uttala mig förän jag fått barn, som min kära syster brukar säga ;)
 
Nu äter vi fruktsallad och väntar på Greys. Eller. Jacob väntar inte på Greys, han gillar inte det säger han (jävligt konstig man, jag vet) men jag väntar. Jacob saknar Wille säger han, och jag kan bara instämma. Han är något speciellt den där lille hunden alltså!