Hej!

Åh, vilket skitväder det är ute. Suget att promenera bort till gymmet är inte stort alltså, tanken på att vara där är go men att gå i regnet dit... Har dragit mig i två timmar nu och snart rinner tiden iväg... Måste. Gå. Nu.
 
Joråsåatt, ledig idag igen ja. Fantastiskt skönt det här, vågar inte ha det så här allt för länge bara för att vänja sig vid att jobba varannan dag är nog inte så bra! :)
 
Bakade scones till frukost. Vad är det med mig och scones egentligen? Jag bestämmer mig för att nu jävlar ska jag äta nyttigt, också kommer en ledig morgon och hela min hjärna är uppfylld av scones, smör och marmelad och ingenting annat duger. Jag måste ha det, det är liksom inte längre jag som bestämmer över mig själv. Det är säkert min onda tvilling som tar över och helt förrädiskt bakar scones.
Så scones har jag ätit, de var fantastiskt goda, som vanligt. Jacob är iväg och jobbar, han är i Sthlm till imorgonkväll. Så jag är alldeles ensam och övergiven!! Inatt vaknade jag, satte mig upp i sängen och trodde att Jacob stod i dörröppningen till sovrummet. (JÄVLA tur att jag antog det var han för annars hade jag antagligen kissat ner mig i sängen) Det skulle inte vara omöjligt att han skulle stå där då han brukar gå i sömnen, men nu var han ju som sagt i Sthlm. Iaf, jag vaknar, är helt säker på att han står där och börjar ropa; Sluta Jacob! Det är inte roligt, stå inte där! (jag antog antagligen att han skulle skrämmas vilket han blivit himla bra på att göra det senaste eftersom jag går runt och väntar på zombieattack...) Snart tänder jag lampan, och då är det alla grejerna som hänger på dörren som spelat mig ett spratt. Släckte och somnade om. Konstigt det där alltså, vaknade jag innan jag "vaknade" och antog att det stod en människa i dörren? Weird, och lite läskigt. Men så är jag ju inte särskilt svårskrämd heller.
 
Helsingborg i helgen kompisar, med världens bästa tvillingar Carlsson:
 
Åkte i fredags och kom hem i söndags. Fredagen hyrde vi film- är det någon som både läst Hypnotisören och sett filmen? Jag har numer gjort det, och jag var så jävla förbannad efter filmen i fredags. Hur FAN kan man göra om en hel handling som är helt fantastiskt, galet bra? Ta den, och göra om det till något halvdant. Fy fasiken, vad jag svor och muttrade för mig själv. Var ju förstås TVUNGEN att berätta den riktiga handlingen för tvillingarna, jag tror dock de egentligen struntade i den.. :D
På lördagen var vi på Väla, detta stora, fantastiska köpcentrum. Jag föll för märken, ännu en gång, och köpte hårvård för 800 kr. Moroccanoil, schampo, balsam, olja och inpackning i märket. Jag har använt det en gång och konstaterar att det var det värt, för jesus vad lent mitt hår är nu, luktar ljuvligt med.
 
På lördagkväll: Fest. Skoj! Men jag och Sanna konstaterade när vi gick i snöstormen 04.30 tillbaka till lägenheten igen att vi minsann är för gamla för att vara ute. Får se hur länge vi kommer ihåg detta denna gång... :)
 
 
 
 

En liten fråga bara.

Jag såg så mycket fram emot att fortsätta skriva på boken idag. Men vet ni vad som hände?
Det jag tyckte var bra i tisdags tyckte jag var så in i helvete dåligt idag, och jag funderade på vad jag höll på med och vem jag trodde att jag var. Vem kommer vilja läsa detta, tänkte jag och stängde ner dokumentet. 
 
Schysst, Sarah! Visst älskar man sitt underskattande jag som ständigt påminner en om hur dålig man är?! Vilken tur att jag vet hur jag ska parera: Jag ska skriva lite till nu, strunta i att det är åt helvete för DÅ FÅR JAG VÄL BARA SKRIVA OM DET IGEN NÄR JAG HAR EN DAG SOM I TISDAGS. Ha, så ska de tas, minsann!
 
Så nu- skriva på skitboken och drömma vidare om pengar i överflöd och en film med mitt namn på bio. Japp japp.

Bra eftermiddag!

Här sitter jag i köket och gör det jag gör allra, allra bäst: Retas.*
Jacob kom hem för en stund sedan, han har blivit av med gipset han haft i 3 veckor ÄNTLIGEN. Han har alltså haft en gipsad arm, från handen till överarmen. Han firade ju mini-nyår ser ni, mini-nyår med helrör på Mingel av alla ställen och då går det tydligen så. 
Vad det inneburit för mig att han varit gipsad i 3 veckor?
Jag har diskat, varje dag. Så för att på riktigt hämnas Jacobs klumpighet diskade jag inte upp efter middagen igår. Jag diskade inte upp efter frukosten imorse och jag diskade absolut inte det jag använde till dagens middag (vi skulle äta rester egentligen, men jag kunde inte stå emot att ge honom ytterligare lite disk ;) ) Så nu står han här i köket och diskar. Han hatar verkligen att diska, och det är ett helt jävla diskberg idag alltså! Moahahahahahahahahaha! Känns fantastiskt bra. ;)
 
Lite småsur kille sådär som, jag citerar; "hatar att bi tillsagd vad han skall göra" (jag föreslog lite fint att han borde fylla ett diskställ innan han dushar så hinner det torka så kan han fortsätta med resten sen.... :D)
 
Ja. Jag är en elak flickvän idag. Men hur 17 skulle jag kunna motstå?!?
 
 
*Hallå, jag är ju faktiskt lillasyster, jag lärde mig inget annat än att retas när jag var liten.