Bra eftermiddag!

Här sitter jag i köket och gör det jag gör allra, allra bäst: Retas.*
Jacob kom hem för en stund sedan, han har blivit av med gipset han haft i 3 veckor ÄNTLIGEN. Han har alltså haft en gipsad arm, från handen till överarmen. Han firade ju mini-nyår ser ni, mini-nyår med helrör på Mingel av alla ställen och då går det tydligen så. 
Vad det inneburit för mig att han varit gipsad i 3 veckor?
Jag har diskat, varje dag. Så för att på riktigt hämnas Jacobs klumpighet diskade jag inte upp efter middagen igår. Jag diskade inte upp efter frukosten imorse och jag diskade absolut inte det jag använde till dagens middag (vi skulle äta rester egentligen, men jag kunde inte stå emot att ge honom ytterligare lite disk ;) ) Så nu står han här i köket och diskar. Han hatar verkligen att diska, och det är ett helt jävla diskberg idag alltså! Moahahahahahahahahaha! Känns fantastiskt bra. ;)
 
Lite småsur kille sådär som, jag citerar; "hatar att bi tillsagd vad han skall göra" (jag föreslog lite fint att han borde fylla ett diskställ innan han dushar så hinner det torka så kan han fortsätta med resten sen.... :D)
 
Ja. Jag är en elak flickvän idag. Men hur 17 skulle jag kunna motstå?!?
 
 
*Hallå, jag är ju faktiskt lillasyster, jag lärde mig inget annat än att retas när jag var liten.
Anonym

Stackars Jacob... hade det inte varit så långt att köra hade jag kommit in och diskat för honom.Och du din lilla retsticka, om du nu inte lärt dig något annat när du var barn, är det inte dax att utvecklas lite....puss älskar dig