En helt vanlig tisdag.

Tisdag. Lönedag. Bra dag!
 
Vad varmt det är ute hörrni. Sitter i köket med fönstret vidöppet och är himla varm. Skriver lite på boken, men det var ett tag sedan nu så jag känner mig lite vilsen i min egna bok. Har skrivit lite, ska försöka skriva lite till. Måste. Skriva. 
 
I kväll har jag tvättat. Och ätit helt fantastiskt goda wraps med vegetariska chicken style strips, sås och grönsaker. MUMS! Åt alldeles för många, just för att det var så himla gott. 
 
Slut med onödig fakta- ha det gött!
 

En himla trevlig midsommar

Hej!
 
Årets bästa helg är förbi. Jag älskar verkligen midsommar! Älskar sill, älskar att leka och älskar att dansa hela natten på en altan med fina vänner.
 
I år firade Jacob och jag på Orust med 16 vänner. Det blev helt magiskt! Vi kom dit på morgonen, plockade blommor och gjorde kransar, klädde en midsommarstång och började pimpla vin. Regnet kom vid 16, men det gjorde ingenting för då satt vi på altanen under partytält och njöt av midsommarmat. I löve midsommarmat! Sill, potatis, köttbullar, gräddfil & gräslök. Också den himla goda västerbottenpajen jag gjort.
 
Vi sjöng sånger, gick och dansade runt stången när regnet gav upp (behövde dock Spotify till hjälp för att minnas hur de gamla visorna går, vi alla var av olika åsikt nämligen... svår den där små grodorna!)
Sen i skymningen lekte vi burken. Kurragömma är bäst! :)
 
Sedan dansade vi natten lång. Klockan 03 stupade jag i säng, och dagen efter vaknade jag upp och var öm i hela kroppen och hade träningsvärk i magen av allt skrattande.
 
En helt fantastisk midsommar! :)