Det blir inte bättre än så här

 
 
‘Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
‘Cause I give you all, all of me
And you give me all, all of you

John Legend. Så många minnen, så många låtar och texter som jag älskat så mycket. I slutet av juni kommer nytt album, och denna fantastiska låt gjorde Lina mig uppmärksam på för några dagar sedan. Och jag har lyssnat på den sedan dess! Repeat på jobbet, hela dagarna. Så underbart fantastiskt... underbar!
 
Kommer liksom att tänka på dig, älskling. 
 
 

Inte kul!

Jag. Blir. Galen. GALEN! Det kliar i mina ögon. Det kliar, kliar och kliar och det här är fan HELVETET! Det har kunnat kontrollerats under dagen. Varit grusig i ögonen när jag tittat på dataskärmarna på jobbet. Gick hem, ögonen var som förr; helt fantastiskt underbart omärkbara. Gick på promenad med Jakie här på kvällen, kommer hem och BAM! Ögonen kliar. Jag kliar, ögonen blir ömma. Vad är detta? Är detta straffet för att jag tänkt låga tankar om pollenallergi? Pollen har väl för fan virvlat runt i några veckor nu, kan man bli allergisk HELT PLÖTSLIGT?
 
*Bittertjej88
 
Lade upp 2 bilder på Insta precis, den ena lade jag upp mest för bloggens skull för har jag berättat att jag färgat håret ljusare? Massor och åter massor av små ljusa slingor. Inte blont precis, men ljusare än mitt mörka jag haft så himla länge.
En tjej utan kli i ögonen. Måste varit förbannat lycklig där!
En tjej med kli i ögonen. Lite arg och inte fan blir det bättre av att sitta framför en skärm heller!!!
 
Så, godnatt. I morgon skall jag vakna och då skall allt vara som vanligt igen!

Ännu en helg förbi

Aaaaah jag håller på att bli galen! Det är något fel på mitt ena öga. I förrgår började det klia som bara sjutton liksom under övre fransraden, och i dag känns det som att något ligger i ögat och skaver. Jag anar att jag kan ha rivit mig i ögat och att det är det som gör ont. Är röd i ögonvrån också. INTE KUL! 
 
I går var jag först ute på Tjolahopp med Sandra och hennes tyska inneboende:
  
Och sen, när jag kom hem igen så gick jag till Slottsskogen och mötte upp Jacobs familj för att kolla på starterna av Göteborgs varvet! Jag vart väldigt förvånad när jag kom dit, inte kunde jag väl ana att det var så himla stort! Galet mycket folk, tält vart man än såg med olika saker och aktiviteter. Folkfest! :)
Hade med kameran och fotade Jacobs brors tvillingdöttrar. Det är verkligen fantastiskt roligt att fota barn. Så nyfikna blickar och hjärtliga skratt. Lägger upp miniatyrer av några bilder jag tog då jag inte vet hur de vill ha det med bilder på nätet :)
 
Funderar på om det skulle finnas intresse för att få sina barn fotade. Alla fotar ju hela tiden i dag, men mest med iPhone och det blir ju inte riktigt samma resultat som systemkamera.. :) Har någon som läser bloggen barn? Känner du att det hade varit kul att få dina barn fotade eller räcker det med bilderna som man själv tar?