Jag gillar inte världen

Hej och hallå!
 
Torsdagskväll och jag sitter i soffan med datorn i knät. Efter alla inlägg och artiklar jag läst om angorakaninerna så undrar jag lite lätt vad det är för jävla sjuk värld vi lever i. Blir arg, ledsen och frustrerad. 
 
Jag blir glad att jag gör något, om än så litet, så gör jag något. Jag väljer bort köttet minst fem dagar i veckan. Äter vegetariskt, inget dött. Har börjat må illa vid den tanken, att det man äter är något dött. Det finns så många bra alternativ, så varför fortsätter vi äta kött alla dagar i veckan? Eller alls?
 
Nej. Det var inte det här som mitt inlägg skulle handla om. Jag skulle lägga upp ett recept ju! På supersnabb och så himla god mat. Vänta lite så lägger jag upp det i nästa inlägg!

Tänk vad lite sol kan göra

God dag!
 
Vilken fin söndag! När jag vaknade i morse bubblade jag av energi, precis som vanligt, men i dag var det helt klart lite extra tack vare den klarblå himmelen som jag skymtade mellan gardinerna. Jacob och jag gick ner till Röda Sten och runt, kom hem 1,5 timme senare. Kunde konstatera att; fasen vad kallt det är! Jag gick ut i mina tights och det kändes som att blodet frös till is. Typ. Men mysig promenad, och tänk att jag fick rastas på morgonpromenad både i dag och i går, det gör mig lycklig det! Morgonpromenad är det bästa.
 
Eller. Det bästa är när man kommer hem helt jäkla utsvulten och äter frukost. Det är det bästa. Mat. I går åt vi scones och i dag pannkakor. Jag älskar verkligen helgfrukost.
 
Nu håller jag på att frysa ihjäl här i lilla lägenheten, så får krypa under täcket med armarna också för att stoppa all luft för att hitta sin väg in under täcket. Jobbigare kan man ändå ha det.
 
 
 

Hejdå körtelfebern, kom inte igen

Torsdag och jag är lite människa igen. Tack den där goda Guden för det! Gör knappt ont när jag sväljer, dunkar inte i örat. Börjar känna mig lite förkyld, men hallå! En förkylning, vad är väl det när man legat halvt död några dagar?! :)
 
Jag sitter och rensar lite på datorn. Bort med alla stora RAW-filer till hårddisken och rensa upp på skrivbordet. Har jag riktigt mycket ork tänker jag rensa bland mobilbilderna med, jag har lagt in på tok för många på datorn. 
 
Sen, sen ska jag äta frukost. Det absolut bästa jag vet. Men jag undrar- skall jag ta all den här nyvunna energin som har hittat tillbaka till mig och baka scones? Eller steka pannkakor? Jag köpte ju faktiskt bananer häromdagen för att jag skulle kunna steka pannkakor. (man måste ju ha banan på pannkakan tillsammans med hallonsylten, det vet ju alla)
 
Hmm. Svåra val denna morgon. Får fråga Jacob vad han vill ha, för han mår också bättre i dag! Det har varit lite bra att han varit så himla sjuk, konstaterade jag i går. För om inte han hade varit sjukare än mig hade jag inte tvingat mig upp och lagat mat och fixat som jag ändå gjort de senaste dagarna. Hade inte han varit hemma och också varit sjuk hade ju han fått ta hand om mig och då är det ju solklart att jag hade varit lite sjukare och lite ynkligare. Nu är jag viking.
 
På tal om den där Jacob- hur tusan kunde jag ha sådan tur att träffa en kille som honom? Flera gånger om dagen slår det mig. Att han är himla bra och så.