Family first

I lördags. I lördags träffades systrarna Johansson med barn och respektive på Tjolöholm för picknick i det fina vädret. Det började i tumult. Jacob och jag skulle ju på vårfest på kvällen så vi tänkte vara smarta och åka kollektivtrafik ner. Jepp jepp, vad händer då tro? Jo, vagnen är sen. Så när vi väl kommer ner till centralen rusar vi genom salar och folkmassor och missar pendeln med ungefär 10 sekunder. Jag svor inombords. Och svor utombords med så klart, skrek ut några väl valda ord.

Till slut kom vi i alla fall till Tjolöholm. Och då var ju all ilska som bortblåst och vi hade en grym dag! Åt god mat, gick barfota, lekte på bergen och mös på filten. Mina syskonbarn... det saknas ord! Oliver fyllde 6 månader på fredagen så vi kan säga att dagen var till hans ära :)

Jag tog bilder på min fina familj. Och hamnade till och med själv på bild! Herregud, det var inte i går.
Idasan, min Idasan. Oj vad jag älskar dig!
Jenny, Oliver & Lamine. 
Andra syrran! 
Oliver & Agnes <3
:)

Sedan åkte vi på vårfest hos Sanna & Felix. Men mer om det i ett annat inlägg, när dimmorna från lördagen lättat...

Det handlar om en känsla

Det här med att redigera bilder- jättesvårt.
 
För man vill åt en känsla, men man vet inte riktigt hur man får den. Vet inte i vilken redigering som kortet gör sig bäst. Låt mig nu också förtydliga att jag med redigering menar färger och ljus, inte retushering av personerna i bilden :)
 
Åter till ämnet. Nu kan jag behärska kameran bra, och då hittar man genast andra saker där man brister. Och just nu känns redigering som där jag brister.
 
Men i går! I går tog jag in bilderna i min kära Snapseed app på lille iPaden, och där fick jag tillslut till dem precis som jag ville! 
 
Resultatet:
 
Mycket nöjd. Vad tycker du? Bättre eller sämre än bilderna i förra inlägget?
 
 

De där två

Jag behöver inte skriva vilken grymme påsk det var, det är vi alla överens om. Strålande sol, varmt och skönt. Nya stolar på balkongen som är "sov-vänliga" vilket var Jacobs ända kriterie. Sedan fick jag välja ganska fritt och det blev två stycken från IKEA. Älskar våra nya stolar, och vi har suttit där ett antal timmar de senaste dagarna. 
 
I går åkte vi mot Borås skogar, närmare bestämt till Totte & Maddes stuga. Totte & Madde, tvillingarna, Jacobs föräldrar också Jacob och jag slöt upp där och hängde på tomten hela dagen. Åt god påsklunch, spelade kubb, solade och lekte med tjejerna. De fyller 2 i sommar, och nu börjar det verkligen bli kul! Efter några timmar kastade sig de båda i våra famnar för att kramas och leka, då blir man så varm i hjärtat att man tror det ska svämma över. Faktiskt så att jag börjar drömma om att få tvillingar igen. Det är ju nemas problemas om man kan få dem från att de är 2 typ. Hade varit perfa, tack!
 
Så goa :)
 

Nu är det snart dags för bädden! Så nana gött hörru.