Jippie!

Hej blogg.
 
Vet du vet du vet du?
 
VI HAR BOKAT EN RESA!!! Den 24 juni drar vi till USA i tre veckor och jag längtar som en galning! Vi tänkte att vi tar oss över Atlanten, hyr en bil och utforskar Kalifornien. Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas, San Diego med massor av stopp på vägen. Det kommer bli magiskt! Ska bara ta bort ångesten som redan smugit sig på för de ställen vi kan tänkas tvingas bo på... men det löser sig. Det bara måste det.

I helgen var vi i Stockholm. Min födelsedagspresen från världens bästa Jacob. Så vi har spaat och varit på konsert och gått runt hela Stockholm typ. Det tog tid vill jag lova, men Stockholm är en väldigt fin stad så det var lugnt. Och solen sken på oss, bara en sån sak! Vi bodde på ett tokfint hotell med fönster från golv till tak. Vi hade hörnrummet med, så vi hade extra mycket fönster. Mycket bra.
 
Här låg jag i sängen och fotade Globen. 
 
Jag var i Linköping måndag --> tisdag för jobbets räkning och allt detta resande har gjort mig sjuk. Dunderförkyld. Jag hatar att vara dunderförkyld. Jacob är det med, så jag skyller allt på honom. Allt är hans fel.
 
Nu ska jag nana och i morgon när jag vaknar vill jag vara FRISK!
 

Sälen

Sex bilder från Sälen -13
 
Jepp, jag är hooked på bilder. Vill ha mer foton att jobba med! Vill lära mig allt om mitt nya objektiv och fortsätta träna träna träna... har kollat på många bilder i dag, ända från 2007. Man ser sällan utveckling, tänker ofta att man är kass, men när jag ser tillbaka ser jag att jag utvecklas. Och det är skoj! Så nu vill jag fota mer, fota fler personer och lära mig ännu lite mer. Någon frivillig? :)
 
Nä, nu ska jag städa lite här. Kommer gäster klockan 19. Ha en trevlig lördag!

Foton från förra sommaren

Åh. I dag är jag lite ledsen. Mina RAW-filer som jag sparat på hårddisken sedan 2013 har konveterats till JPG. JPG!!!!!!! Jag avskyr JPG, det finns ingenting man kan göra med en bild som är i JPG. Jag är mest ledsen för att bilderna på Linda & tjejerna i Varberg från förra sommaren inte finns kvar i RAW. Jag älskar ju de bilderna! Och när jag redigerade dem senast så tyckte jag det var en fantastisk idé att ha vinjettering på allihop, vilket jag inte vill nu. 
 
Positivt i detta: Bilderna finns kvar. Men så himla surt att inte kunna jobba med dem igen. 
 
Gjorde lite småändringar på JPG-bilderna, så det är därför de ser ut som de gör. Men jag älskar dessa bilderna, och eftersom jag saknar tjejerna och Linda då jag inte träffat dem på flera veckor lägger jag upp dem ändå. Håll tillgodo!
 
 
Fina syster och systerbarn. Jag saknar er!