Lite bilder

Det är nice när man haft mycket fint väder, så att när solen väl försvinner bakom ett täcke av moln så kan man ändå känna att det är okej. Då vet man att man haft fint väder ett tag. 
 
I torsdags när vi var lediga var det ju kanonväder! Då åkte vi till Långvatten och låg där hela dagen med några kompisar. Wille stod i vattenbrynet hela dagen, väntandes på att bollen skulle flyga i. Vilket den gjorde, typ en miljard gånger. Jacob badade men jag nöjde mig med att ha badat förra veckan :)
 
Vi har hängt i Fjärås med. Agnes och Ida kom dit en stund på kvällen, stackars Ida har nämligen ramlat på sin arm och hade varit på sjukhuset och fått den gipsad. Så det var det första hon sa: "Jag har brutit min arm". Plutten. Men lika glad var hon för det, och moster är minsann väldigt glad att de båda än så länge tycker att kameran är kul... onsdagens bilder:
 
 
Kan bara ännu en gång konstatera: Jag har fått världens finaste systerbarn. Så är det bara.

Kommer ha gått 100 mil när Wille lämnas tillbaka

God kväll!
 
Att ha Wille i maj/juni mot februari/mars då min faster brukar åka till Thailand har sina fördelar. Minst sagt.
 
Som till exempel så är det ljust klockan 6.30 när vi går på morgonpromenad. Det är till och med ljumma vindar! Och på eftermiddagen så kan vi traska bort till Röda Sten och Wille kan kasta sig i havet, eller så får han vara ute med oss hela kvällen när vi grillar uppe vid Masthuggskyrkan. Härliga tider!!
 
I går var det morsdag, kan man ju tänka att den spenderades med mor, men icke. Mamma var iväg med husbilen och dissade sina tre döttrar som då åkte på spa utan sin mamma. Men vi hade det helt fantastiskt! Jag blev helt förälskad i mina kära systrar, vi hade så härligt. Först när vi kom ner till kurorten i Varberg så sprang vi 4 km. 4 KM! Det har jag inte spungit sedan Jesus gick i kortbyxor. Systrarna kunde så klart sprungit mer, men vi gick 2 km istället. Så 6 km och sedan in på gymmet. Efter detta dukades det upp lunchbuffé inne i restaurangen och så kom fina Fia som det var väldans kul att träffa igen. Sen drog vi in och badade och bastade i spat, men det bästa var nog ändå när vi lade oss ute på soldäcket och somnade en stund i solen. Vilken dag! Tack för den tjejer :)
 
I dag var det jobb igen. Är inte måndagar onödigt tråkiga? Onödiga överhuvudtaget. Jag hatar måndagar. Som tur var hade jag en vän som också gjorde det och en man som uppmuntrade mig till att fortsätta vidare fastän jag bara ville dunka huvudet i bordet.
 
Nåja. I morgon är det tisdag igen och på onsdag är det halvdag. Jag ska nog överleva den här veckan också.
 
:)
 
Wille när vi var på AW i fredags på Villa Belparc. Vet ni förresten vad som hände där? Helt plötsligt får Jacob och jag ett smärre regn av sten över oss. Hårt. Vi vänder oss om, vem f*n kastar sten?! Vad väntar oss då. En liten djävulsunge, typ 100 cm hög och fullständigt livsfarlig. Också säger dem att man inte får ha med sig hund på allmänna platser? Jag säger nej till barn på allmänna platser. Wille skulle aldrig kasta sten på nån.
 
Wille efter två öl. Fick bära honom hem sen.
I lördags var vi på en annan uteservering med Jacobs bror och hans fru. Jacob blev lite upprörd över att han såg ut "som en tjockis" på bilden. Jag sa att det är ingen som tittar på dig för att Madde är så fin. Så det så.
Här är en bild på lille mig. Visst är det jobbigt när man ångrar filtret man med så stor omsorg valde till slut? Skitjobbigt. Men man kan ju inte precis byta när folk börjat likea* och så.
Lägger upp den här bilden med som togs förra helgen hemma hos Tinasan. Tänk ändå, där står jag och ler tillsammans med min allra bästa vän, medan min allra bästa vän tar bilden och vi är hemma hos min allra bästa vän**. Jag är lyckligt lottad jag! 
 
 
*Likea. Uttalas lajka. En svensk form av Like alltså. Det är det nya nu.
**Häng med på den om ni kan!! :)
 
 
 

Willebus och Masthuggskyrkan

Wille är här. Jag fullkomligt älskar att Wille är här. I dag var han med mig på jobbet. Wille är Wille och Wille är mer som en katt så han hälsade inte på någon förrän han själv kände för det. Bra, kan jag tycka, att han är reserverad. Inte springer runt och lever rövare utan bara är. Är helt underbar.
 
När vi gick hem från jobbet så blev vi tokvarma och jag ville att Wille skulle få bada. Jacob var och spelade golf så då satte vi oss på spårvagnen, Wille och jag, och åkte ut till Saltholmen så lillen fick bada. Det tyckte han var gött, Wille fullkomligt älskar vatten.
 
Ni skulle sett oss i går föresten. Jacob och jag låg i sängen och försökte med alla medel få Wille till att hoppa upp så vi kunde pussa honom sönder och samman. Men vi lyckades inte!! Han tokvägrade hoppa upp i sängen och tittade på oss som att vi var dumma i huvudet. Sen äter han inte sin mat heller om inte jag kastar ut den på mattan i köket och säger "Sök!" och hejar som en tok. Tur att ingen ser oss här hemma alltså... :)
 
Det var ju en väldigt fin kväll i går också så jag skrev till mina homies att vi skulle ses vid Masthuggskyrkan. Så där samlades vi, Wille, Sigge, Amanda, Tina, Jakie och jag. Sicken kväll!! Den kommer jag leva på länge. Och visst blir såna kvällar ännu lite bättre när de sker på en helt vanlig tisdag? Vi är duktiga på att ta till vara på dagarna. <3